Feest begint met Legend

Legend is een veelzijdige Top-40 coverband en feestband voor bruiloft of openbaar feest. Met veel overtuiging en enthousiasme spelen wij niet alleen de grootste hits vanaf de jaren ’60 maar ook de laatste hits uit de top-40 van nu. Met een enorm repertoire  spelen wij muziek voor iedereen tijdens bruiloft of openbaar evenement. Dus wanneer je op zoek bent naar een goede feestband voor je feest ben je bij Legend zeker aan het goede adres.

♦  bruiloft  ♦  evenement ♦  bedrijfsfeest

Top 40 band voor je bruiloft

Wanner je gaat trouwen dan zoek je de best betaalbare coverband met een fris en actueel repertoire wat geschikt is voor alle gasten. Dan is Legend zeker een goede keuze. Legend houdt de hitlijsten nauwlettend in de gaten en de grootse hits worden door ons het eerst gespeeld op jullie bruiloft.  Zo houden we ons repertoire up-t0-date en spreken we met onze muziek een breed publiek aan. Met name op een bruiloft waar de muzieksmaak van de gasten uiteen loopt zorgt Legend voor feest. Pas wanneer iedereen het naar zijn zin heeft is het feest geslaagd. En dat is wat wij willen, dat is wat wij doen.

VideoclipsPlaylistReviewsMail ons

FEEST BEGINT MET LEGEND

Top 40 Feest

Er zijn er niet zo heel veel meer. Feestbands die tijdens openbare evenementen kunnen zorgen voor de juiste stemming en een goede sfeer tijdens het feest. En de feestbands die deze kunst wel verstaan vragen enorme bedragen voor een optreden. Legend is anders. Wij zijn die andere band die met minder hetzelfde resultaat kunnen boeken. Daarom spelen wij als top 40 band de grootste hits die ooit in de hitlijsten hebben gestaan. Dit maakt Legend als feestband geschikt voor elk live evenement en bij uitstek geschikt voor:

  • Bedrijfsfeest
  • Feesttent
  • Pleinfeest
  • Dorpsfeest
  • Verenigingsfeest
  • Koningsdag
  • Carnaval
  • Bevrijdingsfeest

Dus ben je  op zoek naar een veelzijdige Top 40 band die niet alleen de beste feestmuziek speelt maar ook een fris, veelzijdig en actueel repertoire heeft, dan moet je zeker Legend horen. Legend is de meest complete en veelzijdige band met zangeres én zanger die begeleid worden door 4 topmuzikanten en spelen de grootste hits uit de Top 40 het eerst op het podium. Als het echt Feest moet zijn met muziek voor jong en oud dan moet je DE Top 40 band van dit moment boeken! Feest begint met Legend!

♦  Legend boeken voor  openbare feesten en evenementen

Allround Top 40 coverband

Als Top 40 band speelt Legend een gevarieerde mix van de grootste hits van toen en nu die ooit hoog in de hitlijsten hebben gestaan. Ons repertoire wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe nummers. Voor een compleet overzicht klik op de link hieronder.

Onlangs toegevoegd:

Zoutelande – Blof
Havana – Camila Cabello
Feel it Still – Portugal the Man
Jump Around – House of Pain
Without You – Avicii
Leef – André Hazes jr.
Slow Down – Douwe Bob
Rockabye – Clean Bandit
Galway Girl – Ed Sheeran
Kenisington Medely – Kensington
Shake it off – Taylor Swift
Don’t worry bout a thing – Madcon
Cake by the Ocean –  DNCE
Uptown Funk – Bruno Mars
24K Magic – Bruno Mars
en nog heel veel meer..

♦  Bekijk hier onze volledige playlist

Dé Top 40 coverband met Blazers

Maak kennis met LEGENDXL. Wanneer je op zoek bent naar de ultieme feestband voor je evenement of bruiloft is LEGENDXL de uitkomst. Door de 3 blazers en 2 zangeressen kan de avond niet meer stuk en is het feest voelbaar tot achter in de zaal. Deze feestband is uitermate geschikt voor grote en kleine evenementen.

♦  Beleef de muziek met LegendXL

coverband bedrijfsfeest
LegendXL met 2 zangeressen en complete blazerssectie