Feest begint met Legend

De meest allround Top 40 Coverband van Nederland

Met Legend boek je een veelzijdige top 40 coverband voor je bruiloft en feest, zoals jij dat wilt. Geschikt voor elk feest en voor iedereen. Dit is hoe we van jouw feest een onvergetelijke belevenis maken.

Playlist

Bekijk onze uitgebreide playlist met meer dan 250 nummers vanaf de jaren ’60 tot de Top 40

Video's

Zien is geloven. Bekijk hier liveregistraties en video opnames van meer dan 15 jaar feest

Reviews

Waarom Legend? Niet omdat wij dat zeggen maar omdat iedereen het zegt. Lees hier alle reviews

Prijs

Legend bewijst dat een Top 40 coverband niet duur hoeft te zijn. Vraag hier een prijsopgave op

Dé Top 40 Coverband van Nederland

Legend is een veelzijdige Top-40 coverband en feestband voor bruiloft of openbaar feest. Met veel overtuiging en enthousiasme spelen wij niet alleen de grootste hits vanaf de jaren ’60 maar ook de laatste hits uit de top-40 van nu. Met een enorm repertoire  spelen wij muziek voor iedereen tijdens bruiloft, bedrijfsfeest of openbaar evenement. Daarom is Legend de meest veelzijdige Top 40 coverband van Nederland.

bruiloftband muziek feest
coverband bruiloft

De Top 40 coverband voor elk feest

Dit is hoe Legend van jullie bruiloft een feest maakt

Met Legend kies je voor een dynamische top 40 coverband die jullie feest tot leven brengt. Met tijdloze livemuziek zorgen wij voor een avond vol feest. Legend weet precies de juiste sfeer te creëren, waardoor jullie en jullie gasten gegarandeerd de dansvloer zullen veroveren. Maak van jullie grote dag een feest om nooit te vergeten met een veelzijdige top 40 band die jullie feest onvergetelijk maakt.

coverband top 40

Top 40 coverband voor bedrijfsfeest

Het feest waar iedereen het over heeft

Organiseer je binnenkort een bedrijfsfeest en ben je op zoek naar de perfecte entertainmentkeuze? Met een repertoire van de grootste hits en een energieke performance, zal Legend jouw feest naar een hoger niveau tillen. Met keuze uit verschillende genres en ervaren muzikanten, biedt Legend als Top 40 coverband een onvergetelijke avond. Maak je bedrijfsfeest echt speciaal en laat je collega’s en gasten genieten van de unieke muziekervaring.

coverband feestband popweekend schagen

Breng je evenement tot leven

Top 40 coverband voor iedereen

Maak jouw openbaar toegankelijk feest onvergetelijk met een spetterend optreden van een top 40 coverband! Of het nu gaat om een tentfeest, pleinfeest, dorpsfeest of kermis, wij bieden de perfecte invulling voor elk evenement. Met energieke nummers, bekende hits en een dynamische show zorgen onze professionele muzikanten voor een geweldige sfeer. Laat je publiek dansen en genieten van een onvergetelijke avond. Boek nu en maak van jouw feest een echte knaller!

Feest begint met Legend

Dus ben je  op zoek naar een veelzijdige Top 40 band die niet alleen de beste feestmuziek speelt maar ook een fris, veelzijdig en actueel repertoire heeft, dan moet je zeker Legend horen. Legend is de meest complete en veelzijdige band met zangeres én zanger die begeleid worden door 4 topmuzikanten en spelen de grootste hits uit de Top 40 het eerst op het podium. Als het echt Feest moet zijn met muziek voor jong en oud dan moet je DE Top 40 band van dit moment boeken! Feest begint met Legend!

top 40 coverband

De meest veelzijdige coverband

Perfecte livemuziek voor elk feest

Er zijn er niet zo heel veel meer. Feestbands die tijdens openbare evenementen kunnen zorgen voor de juiste stemming en een goede sfeer tijdens het feest. En de feestbands die deze kunst wel verstaan vragen enorme bedragen voor een optreden. Legend is anders. Wij zijn de enige echte Legend band sinds 2007 voor feest zorgt op alle plekken in Nederland. Daarom spelen wij als top 40 band de grootste hits die ooit in de hitlijsten hebben gestaan. Dit maakt Legend is als feestband uitstek geschikt voor:

 • Bedrijfsfeest
 • Feesttent
 • Pleinfeest
 • Dorpsfeest
 • Verenigingsfeest
 • Koningsdag
 • Carnaval
top 40 coverband Legend
top 40 coverband Legend bruiloft

De allround Top 40 coverband van nu

compleet, veelzijdig en betaalbaar

Als Top 40 band speelt Legend een gevarieerde mix van de grootste hits van toen en nu die ooit hoog in de hitlijsten hebben gestaan. Ons repertoire wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe nummers. Voor een compleet overzicht klik op de link hieronder. Een greep uit onze playlist

 • Noodgeval – Goudband
 • Love myself – Rondé
 • Blinded by the Light – Helene Fischer
 • Leef – André Hazes jr.
 • Slow Down – Douwe Bob
 • Kenisington Medely – Kensington
 • Shake it off – Taylor Swift
 • Don’t worry bout a thing – Madcon
 • Uptown Funk – Bruno Mars

bekijk hier de volledige playlist

top 40 coverband Legend

Wat kost een gemiddelde top 40 coverband?

Voor een optreden van een goede coverband moet je rekening houden met €2000-3000 euro. Dit is afhankelijk van het aantal mensen, het geluid en licht Sommige “Legends” vragen legendarische prijzen vanaf €4995. Bij Legend betaal je alleen wat je nodig hebt.

Als Top 40 coverband speelt Legend op alle feesten en evenementen groot en klein. Wij werken met professioneel licht en geluid bediend door de beste licht en geluidsmensen. Bij Legend betaal je alleen wat er gevraagd wordt, dus geen dure special effects en rookmachines op je bruiloft. Maar als we uitpakken dan pakken we echt uit.  Dit maakt de uiteindelijke prijs voor iedereen betaalbaar en interessant maar ook flexibel.

Start hier jouw prijsaanvraag

FEEST MET LEGEND XL

De ultieme feestband

Haal nu een complete feestband in huis. XL komt met complete lichtshow en professioneel  licht en geluid. Legend XL is een complete 10 persoons Showband met 2 zangeressen en live blazerssectie, en dat merk je!

showbird
rent a band
gigstarter
bandzoeker