De allround coverband voor elk feest

Allround coverband Legend op jouw feest maakt echt het verschil. Een goede coverband moet vooral flexibel en veelzijdig zijn. Afhankelijk van het soort feest of de wens van het publiek past de band zich makkelijk aan. Zo wordt het feest voor iedereen.

Veelzijdig

Bij Legend kun je de bezetting van de band zelf samen stellen. Daarom werken wij samen met professionele artiesten en muzikanten zodat je de bezetting volledig kan afstemmen zoals je dit zelf wilt. Dit maakt Legend tot de meest veelzijdige allround coverband van dit moment. Daarom kun je Legend boeken in combinatie met:

  • DJ
  • 2 zangeressen
  • Saxofonist
  • Blazerssectie

Lees hier meer over de mogelijkheden

Ideaal voor elk feest

Deze opties zijn met name geschikt voor bruiloften, openbare gelegenheden, grote evenementen en bedrijfsfeesten. Legend boek je altijd inclusief goed geluid en passende lichtinstallatie afgestemd op de locatie en het aantal personen. Zo ben je verzekerd van een topavond vol entertainment. Ook voor advies en organisatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We denken graag met je mee.

Allround playlist

De playlist van Legend bestaat uit de beste muziek uit de top-40 van toen en nu. Dit maakt het repertoire prima geschikt voor een breed publiek variërend van jong tot oud. En als een nummer niet mag ontbreken studeren wij hem gratis voor je in. Zo zorgen we er voor dat iedereen het naar zijn zin heeft op het feest.

Lees hier meer over Legend op je bruiloft

Lees meer over Legend op een openbaar feest