Feest begint met Legend

Met Legend haal je een complete feestband in huis. Wanneer het dak er af moet staan wij voor je klaar! Met Legend is echt feest voor iedereen.

 

Feest begint met Legend

De Bruiloft band die je zoekt

Zijn jullie op zoek naar een goede bruiloft band die van jullie feest iets bijzonders kan maken? Dan is Legend iets voor jou.

Legend speelt op bruiloften en feesten, groot en klein en voor iedereen. Met een koffer vol ervaring en waslijst aan tijdloze muziek maken wij jullie bruiloft het feest van je leven. Maar, neem het niet van ons aan. Vraag het aan alle bruidsparen die voor Legend hebben gekozen op de mooiste dag van hun leven..

Bruiloftband feestband

De grootste Hits 100% Live gespeeld

Kies uit de vele mogelijkheden met Legend XL

De muziek staat nooit te hard, daar zorgen wij voor!

Compleet feest voor een scherpe prijs

allround coverband

Feest begint met Legend

feestband muziek

Kies uit meer dan 200 nummers

De muziek van Legend bestaat uit de grootste hits die in een plek hebben gekregen in ons collectieve geheugen. Onze playlist bestaat uit meer dan 200 nummers bestaande uit:

 • Top 40 van toen en nu
 • Hits van eigen bodem
 • De grootste hits vanaf de jaren ’60
Bruiloftband feestband

Beleef het feest met ons mee op onze kijkavond

Wil je weten hoe een goede bruiloft band klinkt? Bekijk dan hier onze video’s opgenomen tijdens het feest. Nog niet helemaal overtuigd? Geen probleem, kom dan gewoon eens langs om kennis te maken en de sfeer te proeven. Bij Legend kan dat. Kom er achter wat Legend zo leuk maakt. Maak kennis met de band en stel wij beantwoorden persoonlijk al jullie vragen.

coverband bruiloft saxofoon saxofonist

Kies uit de vele mogelijkheden

Zoek je iets EXTRA’s voor je feest en hebben jullie iets speciaals in gedachte? Bij Legend valt er altijd iets te kiezen

 • een DJ
 • een Saxofonist
 • 3 persoons blazerssectie
 • 2 zangeressen

Ga voor zekerheid en kwaliteit

Legend speelt al 15 jaar op bruiloften en feesten in heel Nederland. Wij werken samen met betrouwbare partners die net als Legend garant voor een onbezorgde avond livemuziek. Je kunt ons dagelijks bereiken en we nemen persoonlijk contact op.

Heb je een vraag? Bel ons op 06-22445637 of neem contact met ons op. Je krijgt vaak dezelfde dag nog antwoord

"Fantastische avond"

“Vorige week heeft Legend gespeeld op onze bruiloft. Wat begon met een spetterende kijkrepetitie, eindigde met een knallend feest! Wij willen jullie bedanken voor deze fantastische avond met heerlijke muziek! De gasten waren ook erg enthousiast en iedereen zei: “De bruiloft van Melvin en Denise was te gek! En wat een goede bruiloft band!”

Melvin & Denise

"Wat een Feest"

“WAT EEN FEEST!! Echt ongelooflijk!!! Wat waren jullie goed en wat hebben jullie ervoor gezorgd dat wij de mooiste avond van ons leven hebben gehad! Onze grote dank hiervoor!! We krijgen van iedereen grote complimenten en jullie naam is hier al met regelmaat genoemd. De muziek keuze was geweldig en zeker de afsluiter.. 😉 Kortom het was FANTASTISCH!!” 

Sjors en Sabrina

"Gelijk Feest..."

“3 juli 2015 hebben wij onze bruiloft compleet gemaakt met Legend! Wij hebben Legend helemaal de vrije hand gegeven. Onze wens was gelijk feest :-). Dat heeft Legend meer dan voor ons verzorgd! Legend heeft fantastisch gespeeld! Wij kregen vele complimenten over de band. Ontzettend bedankt voor een onvergetelijke avond/feest.”

Jeroen & Lindsey

band bruiloft zangeres

Feest begint met Legend

Met Legend ben je dus verzekerd van een avond top entertainment voor een scherpe prijs. Stuur ons een mail of vrijblijvend een prijsopgave aan. Je krijgt vaak dezelfde dag nog een reactie. Alle optreden van Legend zijn standaard inclusief:

 • Afwisselend- en actueel repertoire met muziek voor iedereen
 • Avondvullend programma met 3 extra lange sets van 1 uur.
 • Perfect licht en geluid op locatie met eigen technicus
 • Gratis muziek in de pauze vanaf mp3
 • Aanvragen van verzoeknummers

Je ontvangt binnen 12 uur bericht

Veelgestelde vragen

Kan ik verzoeknummers aanvragen?

Ja hoor dat kan! Laat ons op tijd weten welk nummer je wilt horen en wij spelen hem voor je. Geen probleem.

Uit hoeveel personen bestaat Legend?

De standaard bezetting bestaat uit 6 bandleden en 2 technici met daarbij de mogelijkheid om extra opties bij te boeken, bijvoorbeeld een saxofonist of een extra zangeres.

Hebben jullie ook muziek in de pauze?

Legend heeft maximaal een half uurtje pauze tussen de sets. In onze pauze zetten we feestelijke achtergrond muziek op zodat mensen even elkaar kunnen praten of dansen.

Wat kost Legend op mijn feest?

De prijs hangt af van het aantal personen, de locatie en de tijd. Alle het andere is standaard inbegrepen in de prijs.

Alle antwoorden over veelgestelde vragen vind je hier