Bruiloft Band

Met Legend haal je een complete bruiloftband in huis. Wanneer het dak er af moet staan wij voor je klaar! Met Legend is echt feest voor iedereen.

De Bruiloft band die je zoekt

Feest begint met Legend

Zijn jullie op zoek naar een goede bruiloftband die van jullie feest iets bijzonders kan maken? Dan is Legend iets voor jou.

Legend speelt al meer dan 15 jaar op bruiloften en feesten, groot en klein en voor iedereen. Met een koffer vol ervaring en waslijst aan tijdloze muziek maken wij jullie bruiloft het feest van je leven. Daarom is Legende de meest veelzijdige band voor een bruiloft in Nederland. Vraag het maar aan alle bruidsparen die Legend hebben gekozen op hun trouwfeest

De grootste Hits 100% Live gespeeld

Kies uit de vele mogelijkheden met Legend XL

De muziek staat nooit te hard, daar zorgen wij voor!

Compleet feest voor een scherpe prijs

bruiloft band Legend coverband bruiloft en feest
De bruioft band voor elk geslaagd huwelijksfeest

+250 songs

Wij spelen alleen de grootste en meest bekende hits vanaf de jaren ’60, de Top 40 en de Top 2000

15 jaar

Legend staat al sinds 2007 op elk podium van Nederland en is sindsdien een veelgevraagde feestband.

+300 Feesten

Legend is gespecialiseerd in het maken van feest en dat doen we graag en vaak op bruiloften door heel Nederland

100% Live

Livemuziek hoort live te zijn, vinden wij. Bij ons geen toeters en bellen maar échte muziek. Daar gaat het uitiendelijk om.

coverband Legend bruiloft en feest

Kijken bij Legend

Wil je weten hoe een goede bruiloft band klinkt? Bekijk dan hier onze video’s opgenomen tijdens het feest. Nog niet helemaal overtuigd? Geen probleem, kom dan gewoon eens langs om kennis te maken en de sfeer te proeven. Bij Legend kan dat. Kom er achter wat Legend zo leuk maakt. Maak kennis met de band en stel wij beantwoorden persoonlijk al jullie vragen.

coverband Legend saxofoon saxofonist

Bruiloft band met mogelijkheden

Zoek je iets EXTRA’s voor je feest en hebben jullie iets speciaals in gedachte? Bij Legend valt er altijd iets te kiezen

  • een DJ
  • een Saxofonist
  • 3 persoons blazerssectie
  • 2 zangeressen
geluid en licht

Ga voor zekerheid en kwaliteit

Legend speelt al 15 jaar op bruiloften en feesten in heel Nederland. Wij werken samen met betrouwbare partners die net als Legend garant voor een onbezorgde avond livemuziek. Je kunt ons dagelijks bereiken en we nemen persoonlijk contact op.

"Fantastische avond"

“Vorige week heeft Legend gespeeld op onze bruiloft. Wat begon met een spetterende kijkrepetitie, eindigde met een knallend feest! Wij willen jullie bedanken voor deze fantastische avond met heerlijke muziek! De gasten waren ook erg enthousiast en iedereen zei: “De bruiloft van Melvin en Denise was te gek! En wat een goede bruiloft band!”

Melvin & Denise

"Wat een Feest"

“WAT EEN FEEST!! Echt ongelooflijk!!! Wat waren jullie goed en wat hebben jullie ervoor gezorgd dat wij de mooiste avond van ons leven hebben gehad! Onze grote dank hiervoor!! We krijgen van iedereen grote complimenten en jullie naam is hier al met regelmaat genoemd. De muziek keuze was geweldig en zeker de afsluiter.. 😉 Kortom het was FANTASTISCH!!” 

Sjors en Sabrina

"Gelijk Feest..."

“3 juli 2015 hebben wij onze bruiloft compleet gemaakt met Legend! Wij hebben Legend helemaal de vrije hand gegeven. Onze wens was gelijk feest :-). Dat heeft Legend meer dan voor ons verzorgd! Legend heeft fantastisch gespeeld! Wij kregen vele complimenten over de band. Ontzettend bedankt voor een onvergetelijke avond en een fantastisch feest.”

Jeroen & Lindsey

bruiloft band Legend zangeressen

Bruiloft band op jouw feest?

Met Legend ben je dus verzekerd van een avond top entertainment voor een scherpe prijs. Stuur ons een mail of vrijblijvend een prijsopgave aan. Je krijgt vaak dezelfde dag nog een reactie. Alle optreden van Legend zijn standaard inclusief:

  • Afwisselend- en actueel repertoire met muziek voor iedereen
  • Avondvullend programma met 3 extra lange sets van 1 uur.
  • Perfect licht en geluid op locatie met eigen technicus
  • Gratis muziek in de pauze vanaf mp3
  • Aanvragen van verzoeknummers

Je ontvangt binnen 12 uur bericht

Kan ik verzoeknummers aanvragen?

Ja hoor dat kan! Laat ons op tijd weten welk nummer je wilt horen en wij spelen hem voor je. Geen probleem.

Uit hoeveel personen bestaat Legend?

De standaard bezetting bestaat uit 6 bandleden en 2 technici met daarbij de mogelijkheid om extra opties bij te boeken, bijvoorbeeld een saxofonist of een extra zangeres.

Hebben jullie ook muziek in de pauze?

Legend heeft maximaal een half uurtje pauze tussen de sets. In onze pauze zetten we feestelijke achtergrond muziek op zodat mensen even elkaar kunnen praten of dansen.

Wat kost Legend als bruiloft band op mijn feest?

De prijs hangt af van het aantal personen, de locatie en de tijd. Bij Legend is bijna alles standaard inbegrepen in de prijs. Gratis verzoeknummers aanvragen en muziek in de pauze om maar iets te noemen. Bij ons betaal je geen extra kosten of provisies. Dat scheelt al snel 10-15% op de prijs.