DE IDEALE BRUILOFT BAND

Feest begint met Legend

Een bruiloft band op jullie huwelijksdag maakt het feest pas echt compleet. De keuze voor de juiste livemuziek is bepalend voor het slagen van het feest. Legend maakt van jullie bruiloft een feest waar iedereen het naar zijn zin heeft. Met live muziek van Legend beleven jullie vrienden en familie een onvergetelijke feestavond. Wij verzorgen voor jullie een complete feestavond op basis van onze ervaring en aan de hand van jullie wensen. Zo kunnen jullie zorgeloos de hele avond genieten van jullie feest.

Zoek je een goede bruiloft band?

 • Met altijd een zeer gevarieerd repertoire?
 • Waar de muziek nooit te hard staat?
 • Waar je eerst kunt komen luisteren?
 • Met heel veel lovende recensies van andere bruidsparen?
 • Met altijd de scherpste prijs?

Beleef het mooiste feest

Bruiloft band Legend in één minuut

Legend de ideale bruiloft band voor jullie bruiloft. Met Legend wordt het altijd feest. Ben je benieuwd hoe Legend van jullie bruiloft een feest kan maken? Bekijk de video en maak kennis met de band in 60 seconde.

♦  meer video's bekijken?

Feestmuziek voor iedereen

de grootste hits vanaf ’70 t/m top-40

Muziek is de smaakmaker van elk feest. Legend beschikt over een enorm repertoire met ruime keuze aan leuke muziek voor iedereen. De muziek van Legend is tijdloos en bestaat niet alleen uit de grootse hits vanaf de jaren ’70 maar ook de grootste hits uit de Top-40. Elke week worden er nieuwe nummers aan de playlist toegevoegd. Staat jullie nummer er niet bij? Dan studeren we deze verzoeknummers gewoon voor jullie in. En dat alles 100% live.

De beste livemuziek vanaf de jaren ’70 tot de Top-40 van nu, geschikt voor elk feest en alle leeftijden. Bij Legend hoor je alles voorbij komen, van Jan Smit tot Nirvana. En alles met dezelfde overtuiging en 100% live gespeeld. De playlist voor jullie bruiloft bestaat o.a. uit:

 • Top-40
 • Dance Classics
 • 80’s en 90’s popmuziek
 • Nederlands en Nederlandstalig
 • De beste Rocknummers
 • 60’s Rock ‘n Roll

Hieronder vind je een greep uit ons repertoire. Legend speelt nog heel veel meer waaronder Top 40 – Nederlandstalig – Dance Classics – Pop & Rock. Kortom de beste muziek vanaf de jaren ’60 tot aan de hitlijsten van vandaag.

bekijk hier onze volledige playlist

MEER MET LEGEND

Allround Bruiloft band

kies je voor meer kies je voor Legend

In de standaard bezetting kunnen we elk feest aan. Het wordt dus altijd een mooi feest. Ben je op zoek naar meer? Dan kun je Legend namelijk ook boeken in combinatie met andere artiesten. Zo bij naast Legend  bijvoorbeeld ook een DJ boeken. De DJ mag gebruik maken van de geluidsinstallatie van de band. Dat scheelt behoorlijk in de prijs. Bij Legend kunnen jullie kiezen uit tal van mogelijkheden en ontvang je van ons altijd het scherpste aanbod. Zo betaal je nooit te veel. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

 • een DJ in de pauze
 • met een 2e zangeres
 • een saxofonist
 • complete 3 p. blazerssectie (LegendXL)
♦  Vraag naar de mogelijkheden

Reviews

wat andere bruidsparen zeggen

Legend is altijd een goede keuze als bruiloft band op jullie feestavond. Niet omdat wij dat zeggen maar omdat anderen dit zeggen. Vaak ontvangen wij na het feest via de mail leuke reacties van bruidsparen over onze optredens. Lees hier waarom bruidsparen voor Legend hebben gekozen op de mooiste dag van hun leven. 

sterren5sm

“Super gave band met een enorm repertoire ! Hele avond de sterren van de hemel gespeeld, de avond was één groot feest. Absoluut aan te raden als je een gezellige dans avond wilt hebben, ze krijgen je zeker met je voeten van de vloer !! :)” Peter en Esther

♦  Waarom andere bruidsparen voor Legend kiezen

Muziek op je bruiloft

altijd perfect licht en geluid op locatie

We hebben allemaal wel eens een band gehoord waarbij het geluid veel te hard stond en je elkaar bijna niet meer kon verstaan. Je moet er niet aan denken dat het je overkomt op je eigen feest. Legend speelt met in-ear monitors zonder versterkers op het podium. Onze technicus beperkt het geluid in de zaal tot 95 db, Hiermee houden we het leuk voor iedereen. Goed geluid gaat over de juiste balans, nooit om volume. Iedereen kan dus ongestoord genieten…

♦  Bekijk hier alle video's

Prijsopgave bruiloft

persoonlijk en direct boeken bij Legend

Wij  zijn bekend met wat andere bands vragen voor een bruiloft. De kosten voor het boeken van een bruiloft band rijzen vaak de pan uit. Bij Legend valt de prijs in de meeste gevallen honderden euro’s lager uit. Hiermee bewijst Legend dat een goede band niet duur hoeft te zijn. Daarom boek je ons rechtstreeks en betaal je geen provisies, geen reiskosten of toeslagen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van websites als Plugify, Gigstarter en Bandzoeker. Het contact met de band altijd snel en persoonlijk.

Weten wat Legend kost op jullie feest?


FEEST VOOR IEDEREEN

Boek Legend via Gigstarter