LEGEND XL

De ultieme feestband

Legend XL haal je een complete feestband in huis. XL komt met licht en geluid 2 zangeressen en een complete blazerssectie. Probeer dan maar eens stil te blijven staan.

 

Bedrijfsfeest en Evenement

Feest met de hoofdletter F

Legend XL bestaat uit de standaard bezetting van Legend aangevuld met een extra artiest of muzikant. Een combinatie kan dus ook. Je kunt dus zelf bepalen hoe je Legend wilt boeken.

Met Legend XL boek je een feestband die de tent echt op zijn kop kan zetten. Organiseer je een evenement of een bedrijfsfeest en ben je op zoek naar top amusement? Of zoek je naar de kers op de taart tijdens je bruiloft? Dan is LEGEND LIVE XL écht iets voor jou.

Opties Legend XL

Stel zelf samen

Legend XL is de standaard bezetting van Legend aangevuld met een of meerdere artiesten. Dit maakt Legend XL dé ideale feestband geschikt voor feesttenten, pleinfeesten, bedrijfsfeesten en trouwfeesten in heel Nederland. Je kunt Legend XL boeken in combinatie met:

  • Een DJ
  • Een saxofonist
  • Een complete 3 pers. blazerssectie
  • En met 2 zangeressen

LEGEND XL

De meest complete Feestband van nu

Legend gaat door waar andere feestbands stoppen. In de standaard bezetting kunnen we elk feest aan. Maar als je iets extra’s wil voor je feest ben je bij Legend ook op het juiste adres. Met Legend XL boek je meer dan alleen een feestband. Niet alleen de muziek is zeer gevarieerd maar ook de samenstelling van de band is op verzoek aan te passen. Legend werkt nauw samen met professionele artiesten en muzikanten. Daarom gaat het feest bij Legend altijd door en zijn meerdere combinaties denkbaar. Je boekt dus de feestband die jij wilt.

OPTIE 1 -AANRADER

2 zangeressen

Boek Legend met 2 zangeressen. Met een extra zangeres in de band is het dubbel feest. De band krijgt hierdoor een voller geluid en een andere dynamiek. Laat je verrassen door combinatie en het aanstekelijke enthousiasme. Deze combi is perfect voor een bruiloft setting.

2 zangeressen 2 780

OPTIE 2 - MEEST GEBOEKT

Saxofonist

Wanneer je gek bent van blaasinstrumenten in een band maar een complete blazerssectie is iets te veel van het goede is de toevoeging van een saxofonist in de band een geweldig alternatief. Met een saxofoon komt de muziek echt tot leven. Kijk ook eens op www.saxyrem.nl

bruiloftband saxofoon saxofonist

OPTIE 3 - FEEST COMPLEET

Complete Blazerssectie

Aan iedereen die weet hoe een blazerssectie live klinkt hoeven we niet uit te leggen wat dit met je doet. Muziek komt helemaal tot leven maar ook nieuwe nummers uit de Top-40 klonken nog nooit zo vet. Probeer dan maar eens stil te blijven staan. Kijk ook eens op Groovehorns.nl

top 40 coverband met blazers

OPTIE 4 - ALLES ER OP EN ER AAN

Band & DJ

Twijfel je over een band of een DJ. Beide kan natuurlijk ook! Legend werkt samen met de allerbeste feest DJ’s die van jullie feest iets heel bijzonders kunnen maken. Legend werkt samen met goede DJ’s die weten hoe je een feestje moet bouwen. Is het iets voor jou?

bruiloftband met dj

Kan ik verzoeknummers aanvragen?

Ja hoor dat kan! Laat ons op tijd weten welk nummer je wilt horen en wij spelen hem voor je. Geen probleem.

Uit hoeveel personen bestaat Legend?

De standaard bezetting bestaat uit 6 bandleden en 2 technici met daarbij de mogelijkheid om extra opties bij te boeken, bijvoorbeeld een saxofonist of een extra zangeres.