fbpx

Feesten en Evenementen

Wanneer het dak er af moet staan wij voor je klaar! Met een goede feestband is echt feest voor iedereen. Met Legend haal je de perfecte feestband in huis voor:

☑ Bedrijfsfeest
☑ Carnaval
☑ Tentfeest
☑ Dorpsfeest
☑ Popfestival
☑ Koningsdag
☑ Bevrijdings festival.
☑ Feesttent
☑ Verenigingsfeest

Het geheim van een goede Feestband

Als feestband zorgt Legend voor gezelligheid en sfeer tijdens nationale feestdagen en openbare evenementen. Hier komt heel wat bij kijken. Maar wat maakt nou een goede feestband?

Een feestband moet in staat zijn om plezier en enthousiasme uit te stralen. Dit begint bij de band zelf. Een goede feestband moet dus aan een aantal voorwaarden voldoen. Pas dan kan de band het verschil maken tussen een leuk optreden en een “legendarisch” feest. Legend is sinds 2007 een veel gevraagde feestband voor grote en kleine feesten.

☑ Carnaval
☑ Tentfeest
☑ Dorpsfeest
☑ Popfestival
☑ Feesttent
☑ verenigings feest
☑ Bevrijdings Festival
☑ Koningsdag enz.

feestband
feestband muziek

De leukste Feestmuziek

De playlist van Legend bestaat uit meer dan 250 nummers, zorgvuldig uitgezocht uitgezocht en geselecteerd. Onze playlist bestaat uit:

  • De meest recente hits uit de Top-40
  • Nederlandstalig
  • Dance Classics
  • De grootste hits vanaf de jaren ’60
  • En nog veel meer…

Feest begint met Legend

Legend volgt de hitlijsten op de voet en speelt de laatste hits het eerst op het podium. Bekijk daarom het complete overzicht van de nummers die opgenomen zijn in het repertoire van Legend.

Feest met Legend XL

Bij Legend valt er altijd iets te kiezen. Daarom kun je bij Legend zelf de band samenstellen. De standaard bezetting van Legend voor elke gelegenheid uit te breiden met:

  • een DJ
  • een Saxofonist
  • 3 persoons blazerssectie
  • 2 zangeressen
feestband legend

Perfect geluid op elke locatie

Legend speelt al vanaf 2007 op bruiloften en feesten in heel Nederland. Wij werken samen met betrouwbare partners die net als Legend garant voor een onbezorgde avond livemuziek.  Daarom zorgen wij voor perfect licht en geluid voor elke locatie. Onze eigen technici bedienen het geluid van Legend. Zo staat de muziek nooit te hard en wordt het optreden een feest voor iedereen.

"Energiek en onwijs goed..."

“Een geweldige band waar we van iedereen jong en oud op onze bruiloft alleen maar positieve reacties over hebben mogen ontvangen. Voor iedereen een aanraden die een leuk feest wilt hebben. Ze zijn energiek en onwijs goed!”  – Ingrid Zorge

Alle reviews lezen

Waarom Legend?

Legend is een veelzijdige feestband met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Dit betekent dat je bij Legend een stuk voordeliger uit bent dan bij vergelijkbare bands. Neem gelijk de proef op de som en vraag vrijblijvend een  prijsopgave op. Je hoort het vaak dezelfde dag nog.

De grootste hits allertijden 100% Live gespeeld

Kies uit de vele mogelijkheden met Legend XL

De muziek staat nooit te hard, daar zorgen wij voor!

Veel voordeliger dan vergelijkbare bands

Bedrijfsfeesten

feestband video

Groot entertainment vraagt meer zorg, voorbereiding en apparatuur. Of  het nu gaat om grote of kleine feesten, dan is dat voor ons geen probleem. Zo hebben wij in de afgelopen jaren voor heel wat bedrijven gespeeld: