Feestband

Feest begint met Legend

Legend is een allround feestband die met veel enthousiasme live muziek spelen op openbare- en besloten feesten in Noord-Holland en ver daarbuiten. Al meer dan 10 jaar speelt Legend feestmuziek  voor carnaval, koningsdag, bedrijfsfeest, feesttent of pleinfeest. Onze muziek bestaat uit de meest bekende nummers die vanaf de jaren ’70 hoog in de hitlijsten hebben gestaan. Mensen in beweging krijgen, dat is wat wij doen. Daarom is Legend de meest veelzijdige top 40 coverband voor elk feest.

Feestband voor bruiloft

Legend is de meest veelzijdige coverband voor je bruiloft, verjaardag of jubileum. Met veel enthousiasme en overtuiging spelen wij de beste feestmuziek live op jullie feest. De hele avond lang hoor je bij Legend de meest bekende hits voorbij komen waar jullie gasten lekker op kunnen dansen en luidkeels kunnen meezingen. Daarom is Legend ook dé ideale bruiloftband voor jullie feest. Bekijk hier onze videoclips van de optredens en lees de reviews van andere bruidsparen waarom zij voor Legend hebben gekozen op de mooiste dag van hun leven.

Wil j meer weten over Legend op jullie bruiloft of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze allround coverband?

♦  bruiloftband  ♦  allround coverband

Feestband
Feestband Legend tijdens 5 mei in Nieuwe Niedorp

Feestband voor evenement

Feest begint met Legend. De ervaring leert ons dat een uitgebreid repertoire goed ontvangen wordt bij onze toehoorders. Wij selecteren alle nummers die een bijdrage leveren aan het feest. Alleen wanneer het nummer volgens ons bijdraagt aan het feestgevoel komt deze in aanmerking om opgenomen te worden. Omdat het repertoire iedere week wordt uitgebreid kan Legend aan elke wens voldoen. Hiermee kan Legend uit de voeten op elk podium, groot en klein. Dit maakt Legend de meest veelzijdige feestband voor:

 • Feesttent
 • Pleinfeest
 • Dorpsfeest
 • Verenigingsfeest
 • Koningsdag
 • Carnaval
 • Bevrijdingsfeest

♦  reviews   ♦  playlist   ♦  video

Techniek

Wanneer je Legend boekt zorgen wij voor uitstekend geluid en licht op elke locatie in Nederland. Onze eigen technici zijn experts op het gebied van licht en geluid. Onze crew bestaat uit vakbekwame mensen die het geluid en licht afstemmen op de grootte van de locatie en het aantal mensen. Ons licht en geluid kan uitgebreid worden naar wens en onze partners kunnen je adviseren. Zijn geluid en licht al aanwezig? Dan brengen we dit in mindering op de prijs.

Legend komt met uitstekend licht en geluid voor bruiloften, feesten en evenementen tot 1000 personen:

Geluid & licht

 • A set: tot 1000 personen (feestent)
 • B set tot 500 personen (openbaar)
 • C set tot max 200 personen (bruiloft)

♦  contact  ♦  prijsopgave

 

coverband feesttent
Een volle feesttent met 1000 man tijdens de kermis in Julianadorp

De Show

De muziek van een feestband moet herkenbaar zijn voor alle leeftijden. Het is immers feest voor iedereen. En heeft de muziek niet het gewenste effect dan gaat het meteen roer om en komen wij terug met een aangepast repertoire. Want dat is wat je van een feestband mag verwachten. Wij stemmen de muziek af op wat het publiek graag wil horen. Het repertoire van Legend bestaat uit:

 • Grootste Hits uit de Top 40
 • Nederlandstalige feestmuziek
 • Dance Classics waaronder Motown, Funk en Disco
 • De beste popsongs van de jaren ’70 ’80 en ’90
 • Rock en Hardrock

Legend volgt de hitlijsten op de voet en speelt de laatste hits het eerst op het podium. Wanneer de muziek goed is en als de band het geweldig speelt dan kan het feest niet meer stuk. Bekijk hier het complete overzicht van de nummers die opgenomen zijn in het repertoire van Legend.

 ♦  playlist   ♦  video

 

feestband publiek
Legend speelt muziek voor alle leeftijden

 

Prijs en kosten

Legend bewijst dat een goede feestband niet duur hoeft te zijn. Wanneer je een feestband boekt via een tussenpersoon rijzen de kosten vaak de pan uit. Daarom boek je ons rechtstreeks en betaal je geen provisies, geen reiskosten of toeslagen. Dit scheelt honderden euro’s en je hebt altijd direct contact met de band.

■ Veelzijdig ■ Professioneel ■ Goede reviews ■ Scherp geprijsd

OFFERTE IN 1 UUR

Feesttent

LEGENDXL

Wanneer het allemaal wat meer mag zijn kan de bezetting worden uitgebreid naar een 10-persoons formatie. Met LEGEND XL boek je de ultieme feestband met 2 zangeressen en een 3-koppige blazerssectie. Uitstekend geschikt voor grote live evenementen maar ook voor een bruiloft zorgt Legend er voor dat je de avond van je leven beleeft.

♦  Lees alles over deze unieke feestband

feestband met blazers
Feestband Legend XL tijdens de jaarlijkse carnaval in Kudelstaart