Bruiloftband

Feest begint met Legend

Een bruiloftband op jullie huwelijksdag maakt het feest compleet. De keuze voor de juiste band is daarom bepalend voor het slagen van het feest. Wij maken van jullie huwelijksfeest een heel speciaal. Met de juiste band op je feest zorg je er voor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Met livemuziek van Legend beleven jullie vrienden en familie een onvergetelijke feestavond. Vandaar dat wij zeggen: Feest begint met Legend.

Een band boeken voor je bruiloft doe je niet elke dag.  Niet alleen moet een band lekkere muziek spelen maar ook enthousiasme uitstralen. Wij verzorgen jullie complete feestavond op basis van onze ervaring en aan de hand van jullie wensen. Want wij willen dat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie feestavond.

pauzemuziek ■ verzoeknummers  ■ persoonlijk contact ■ gratis annuleren

 

band bruiloft
Legend is al meer dan 10 jaar de ideale feestband voor je bruiloft

Goed licht en geluid

Bekijk onze video’s van Legend tijdens het feest

We hebben allemaal wel eens een bandje gehoord waarbij het geluid veel te hard stond en je elkaar bijna niet meer kon verstaan. Je moet er niet aan denken dat het je overkomt op je eigen feest. Legend beperkt het geluid tot 95-100 db en hiermee houden we het leuk voor iedereen. Goed geluid draait immers niet om het volume maar juist om de “mix” en de “balans”.

 

Bekijk meer video’s >>

Veelzijdige repertoire

Bekijk hier onze volledige playlist

Muziek is wel de smaakmaker van het feest. Legend beschikt over een enorm repertoire met ruime keuze aan feestmuziek voor jong en oud. We houden immers rekening met iedereen. De muziek van Legend is tijdloos en bestaat niet alleen uit de grootse hits vanaf de jaren ’70 maar ook de grootste hits uit de Top-40. Elke week worden er nieuwe nummers aan de playlist toegevoegd. Staat jullie nummer er niet bij? Dan studeren we deze gewoon voor je in.

Bruiloftband en DJ

Een liveband op je bruiloft is echt een beleving. Kies je voor een band of een DJ? Waarom niet samen? Legend is ook te boeken in combinatie met een DJ. Wij werken samen met verschillende DJ’s en kunnen jullie hierover prima adviseren. Hebben jullie zelf een DJ geregeld dan kan deze gebruik maken van onze geluidsinstallatie. Dat scheelt vaak behoorlijk in de kosten.

Goede reviews

Lees hier waarom bruidsparen voor Legend kiezen

Legend is altijd een goede keuze als bruiloftband op jullie feestavond. Niet omdat wij dat zeggen maar omdat anderen dit zeggen. Vaak ontvangen wij na het feest via de mail leuke reacties van bruidsparen over onze optredens. Lees hier waarom bruidsparen voor Legend hebben gekozen op de mooiste dag van hun leven.

Kijken bij Legend

Check hier onze agenda voor optredens bij jou in de buurt

Natuurlijk wil je eerst komen luisteren voordat je besluit of je Legend kiest voor je feest! Dat kan bij een van onze optredens in de buurt of tijdens een van onze kijkavonden in Heerhugowaard. Je maakt kennis met de band waardoor je kunt gelijk je wensen kenbaar maken.

Prijs en kosten

Check hier de beschikbaarheid en de prijs.

Hoewel een bruiloftband geld kost is de herinnering aan een fantastisch feest over 15 jaar nog steeds onbetaalbaar. Wij  zijn bekend met wat andere bands vragen voor een bruiloft. De kosten voor het boeken van een bruiloftband rijzen vaak de pan uit. Desondanks bewijst Legend dat een goede bruiloftband niet duur hoeft te zijn. Daarom boek je ons rechtstreeks en betaal je geen provisies, geen reiskosten of toeslagen. Dit scheelt honderden euro’s.

Garantie en zekerheid

Kijk hier voor meer antwoorden op de meest gestelde vragen aan Legend (FAQ)

Wat gebeurt er als iemand ziek wordt in de band. Kan het optreden dan doorgaan? Dit is een veel gestelde vraag aan een bruiloftband en overigens een zeer terechte. Legend speelt altijd in de vaste bezetting. Het is in de geschiedenis van Legend nog nooit is voorgekomen dat een optreden niet door kan gaan maar in theorie zou het kunnen. Wanneer je Legend boekt gaat het feest altijd door. Wanneer iemand ziek wordt beschikt Legend over een netwerk van professionele muzikanten waar wij op terug kunnen vallen. Voor iedereen in de band is dus een invaller stand by. The Show must go on.

En mocht om welke reden dan ook het feest voor jullie niet door kunnen gaan dan doen we niet moeilijk. Het annuleren van een bruiloft is bij Legend altijd GRATIS zonder opgaaf van reden.


Zoek je iets speciaals voor je feest?

Maak je feest compleet met LEGENDXL

Lees hier meer over de ultieme coverband met blazers

Met Legend XL haal je een complete feestband in huis. Legend XL bestaat namelijk uit Legend met 2 zangeressen en een complete 3 persoons- blazerssectie. Deze samenstelling is geschikt zowel voor bedrijfsfeesten als bruiloften. Want als het iets meer mag zijn en als het dak er af moet is LEGEND XL zker iets voor jou. Informeer naar de mogelijkheden of vraag binnen 1 uur een prijsopgave aan.

bruiloftband blazers
Legend XL. Het ultieme feestpakket voor als het iets meer mag zijn.

Tot slot

Kort samengevat kunnen we zeggen dat met meer dan 10 jaar ervaring Legend de kunst verstaat om feest te maken. Daarom garanderen wij dat het gezellig wordt en dat er volop wordt gedanst. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Een zeer gevarieerd repertoire met tijdloze (dans)muziek voor jong en oud
  • Uitstekend geluid en feestelijke verlichting
  • Kom kijken en maak kennis met de band tijdens een kijkavond
  • Lovende recensies van andere bruidsparen
  • Scherpe ALL IN prijs en flexibele voorwaarden

Legend is ook te vinden op: Bandzoeker en Gigstarter