Feest begint met Legend

Een bruiloftband boeken voor jullie feest begint vaak op Google. Online staan duizenden bandjes op tal van boekingssites waar je uit kunt kiezen. Maar soms is de keuze niet zo moeilijk

Met Legend is het feest voor iedereen. Vol overtuiging spelen wij de meest gevarieerde- en bekende livemuziek op jullie huwelijksfeest. Op deze manier zorgt Legend dat jullie bruiloft een groot feest wordt waar iedereen het naar zijn zin heeft. Met muziek van Legend op jullie trouwfeest beleven jullie gasten een legendarische- en onvergetelijke feestavond. Een die ze niet snel vergeten…

Waarom Legend?

Legend is een ervaren bruiloftband met een veelzijdig- en actueel repertoire. Met veel plezier en enthousiasme zorgen wij voor feest op elke bruiloft in Noord-Holland en ver daarbuiten. Bekijk de video’s en lees de reviews van andere bruidsparen waarom zij voor Legend hebben gekozen. Wil je weten wat Legend kan betekenen voor jullie bruiloft? Neem dan contact met ons op en ontvang direct een prijsopgave.

 • Wij spelen de grootste hits van toen én nu
 • Het optreden bestaat uit 3 extra lange sets van 1 uur
 • Muziek in de pauze van mp3 is altijd inbegrepen
 • Verzoeknummers aanvragen is geen enkel probleem
 • Persoonlijk contact en meteen de scherpste prijs

FEEST VOOR IEDEREEN

Reviews

“Wij wilden een super gave bruiloftband boeken met een enorm repertoire…en die kregen we! Hele avond de sterren van de hemel gespeeld, de avond was één groot feest. Absoluut aan te raden als je een gezellige dans avond wilt hebben, ze krijgen je zeker met je voeten van de vloer !! :)” Peter en Esther

Meer reviews lezen

DE MOOISTE DAG…

Compleet verzorgd

Wij verzorgen voor jullie een complete feestavond op maat vanuit onze ervaring en aan de hand van jullie wensen. Met andere woorden: jij krijgt de bruiloft die jij wilt. Wij spelen bijvoorbeeld nummers op verzoek waarmee we jullie kunnen begeleiden bij de openingsdans. Natuurlijk zorgen wij ook voor goed licht en geluid tijdens het feest. Daarnaast verzorgen wij ook de muziek in de pauze. Hierdoor kunnen jullie zorgeloos de hele avond genieten van jullie feest.

Allround bruiloftband

Wanneer je iets extra’s zoekt voor je feest gaat Legend door waar andere bands stoppen. Niet alleen de muziek is zeer veelzijdig maar ook de samenstelling van de band is op verzoek aan te passen. In de standaard bezetting kunnen we elk feest aan. Maar wanneer je op zoek naar iets extra’s voor je feest dan kun je Legend ook boeken in combinatie met andere artiesten. Daarom kun je bij Legend kiezen uit de extra mogelijkheden voor je feest:

 • Met 2 zangeressen
 • Een DJ in de pauze
 • In combinatie met een saxofonist
 • Legend Live XL met complete blazerssectie

Band + DJ

Twijfel je over een band of een DJ. Beide kan natuurlijk ook! Legend werkt samen met de allerbeste feest DJ’s die van jullie feest iets heel bijzonders kunnen maken.

bruiloftband met dj

Band met 2 zangeressen

Met een extra zangeres in de band is het dubbel feest. De band krijgt hierdoor een voller geluid en een ander gezicht. Laat je verassen door deze verrassende combinatie en het aanstekelijke enthousiasme.

Band met Saxofoon

Wanneer je gek bent van blaasinstrumenten in een band maar een complete blazerssectie is iets te veel van het goede is de toevoeging van een saxofonist in de band een geweldige aanwinst.

coverband bruiloft saxofoon saxofonist

Band met Blazers

Aan iedereen die weet hoe een blazerssectie live klinkt hoeven we niet uit te leggen wat dit met je doet. Met name de Dance-Classics komen helemaal tot leven maar ook nieuwe nummers uit de Top-40 klonken nog nooit zo vet.

feestband met blazers

Bij Legend kunnen jullie dus kiezen uit tal van mogelijkheden en ontvang je van ons altijd het scherpste aanbod. Zo betaal je nooit te veel. Informeer daarom naar de mogelijkheden en prijzen.

Stuur een bericht

De Playlist

Een goede bruiloftband is de smaakmaker voor het feest. Legend beschikt over een enorm repertoire met ruime keuze aan tijdloze muziek geschikt voor iedereen. De nummers die Legend speelt op jullie bruiloft bestaan uit de grootse hits vanaf de jaren ’70 tot de grootste hits uit de Top-40. Elke week komen er nieuwe nummers bij. Op deze manier houden we het repertoire altijd fris en actueel. Alles komt aan bod!

FEESTMUZIEK

 • Top-40
 • Dance Classics
 • 80’s en 90’s popmuziek
 • Nederlands en Nederlandstalig
 • De beste Rocknummers
 • 60’s Rock ‘n Roll

Wil je weten wat Legend speelt op jullie bruiloft? Bekijk hier onze volledige playlist

Wat kost Legend?

Meer weten over de mogelijkheden en wat Legend kost op jouw Bruiloft of Feest? Vraag dan hier direct een prijsopgave aan. Je hoort meteen van ons.

Vraag nu een prijsopgave aan

Het geluid van Legend

We hebben allemaal wel eens een band op een bruiloft gehoord waarbij het geluid veel te hard stond waardoor je elkaar bijna niet meer kon verstaan. Maar je moet er niet aan denken dat het je overkomt op je eigen feest.

Legend speelt met in-ear geluid dus zonder versterking op het podium met als gevolg dat het geluid in de zaal beperkt blijft tot max. 95 db, Hiermee houden we het leuk voor iedereen. Kort samengevat: Goed geluid gaat over de juiste balans, nooit om het volume. Iedereen kan dus ongestoord genieten…