Feest begint met Legend

Met Legend is het feest voor iedereen. Vanuit onze gezamenlijke liefde voor livemuziek spelen wij vol met veel enthousiasme de meest gevarieerde- en bekende livemuziek op jullie bruiloft. Op deze manier zorgt Legend er voor dat jullie bruiloft een groot feest wordt waar iedereen het naar zijn zin heeft. Met muziek van Legend op jullie bruiloft beleven jullie gasten een legendarische feestavond die ze niet snel zullen vergeten.

Waarom Legend kiezen voor je bruiloft?

Legend is een ervaren bruiloftband met een veelzijdig- en actueel repertoire. Met veel plezier en enthousiasme zorgen wij voor feest op elke bruiloft in Noord-Holland en ver daarbuiten. Bekijk de video’s en lees de reviews van andere bruidsparen waarom zij voor Legend hebben gekozen. Wil je weten wat Legend kan betekenen voor jullie bruiloft? Neem dan contact met ons op en ontvang direct een prijsopgave.

 • Wij maken er altijd een feest van
 • Wij maken gebruik van professioneel licht en geluid
 • Wij verzorgen ook de muziek in de pauze
 • Wij spelen jullie verzoeknummers
 • Deskundig advies en persoonlijk contact

Wat vinden andere bruidsparen van Legend

“Wij wilden een super gave bruiloftband boeken met een enorm repertoire…en die kregen we! Hele avond de sterren van de hemel gespeeld, de avond was één groot feest. Absoluut aan te raden als je een gezellige dans avond wilt hebben, ze krijgen je zeker met je voeten van de vloer !! :)” Peter en Esther

Meer reviews lezen

Wat mag je van ons verwachten?

Wij verzorgen voor jullie een complete feestavond op maat vanuit onze ervaring en aan de hand van jullie wensen. Met andere woorden: jij krijgt de bruiloft die jij wilt. Wij spelen bijvoorbeeld nummers op verzoek waarmee we jullie kunnen begeleiden bij de openingsdans. Natuurlijk zorgen wij ook voor goed licht en geluid tijdens het feest. Daarnaast verzorgen wij ook de muziek in de pauze. Hierdoor kunnen jullie zorgeloos de hele avond genieten van jullie feest.

Wat als ik iets extra’s wil op mijn feest?

In de standaard bezetting kunnen we elk feest aan. Maar als je iets extra’s wil voor je feest ben je bij Legend ook op het juiste adres.

Legend gaat door waar andere bands stoppen. Niet alleen de muziek is zeer gevarieerd maar ook de samenstelling van de band is op verzoek aan te passen. Daarom kun je Legend ook boeken in combinatie met andere artiesten en bieden we je de volgende opties aan:


Band + DJ

Twijfel je over een band of een DJ. Beide kan natuurlijk ook! Legend werkt samen met de allerbeste feest DJ’s die van jullie feest iets heel bijzonders kunnen maken.

bruiloftband met dj

Band met 2 zangeressen

Met een extra zangeres in de band is het dubbel feest. De band krijgt hierdoor een voller geluid en een ander gezicht. Laat je verassen door deze verrassende combinatie en het aanstekelijke enthousiasme.

Band met Saxofonist

Wanneer je gek bent van blaasinstrumenten in een band maar een complete blazerssectie is iets te veel van het goede is de toevoeging van een saxofonist in de band een geweldige aanwinst.

coverband bruiloft saxofoon saxofonist

Band met Blazers

Aan iedereen die weet hoe een blazerssectie live klinkt hoeven we niet uit te leggen wat dit met je doet. Met name de Dance-Classics komen helemaal tot leven maar ook nieuwe nummers uit de Top-40 klonken nog nooit zo vet.

feestband met blazers

Bij Legend kunnen jullie dus kiezen uit tal van mogelijkheden om je feest speciaal te maken. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Stuur een bericht

Feestmuziek

Een goede bruiloftband is de smaakmaker voor het feest. Legend beschikt over een enorm repertoire met ruime keuze aan tijdloze muziek geschikt voor iedereen. De nummers die Legend speelt op jullie bruiloft bestaan uit de grootse hits vanaf de jaren ’70 tot de grootste hits uit de Top-40. Elke week komen er nieuwe nummers bij. Op deze manier houden we het repertoire altijd fris en actueel. Alles komt aan bod!

FEESTMUZIEK

 • Top-40
 • Dance Classics
 • 80’s en 90’s popmuziek
 • Nederlands en Nederlandstalig
 • De beste Rocknummers
 • 60’s Rock ‘n Roll

Wil je weten wat Legend speelt op jullie bruiloft? Bekijk hier onze volledige playlist

Prijs

Meer weten over de mogelijkheden en wat Legend kost op jouw Bruiloft of Feest? Vraag dan hier direct een prijsopgave aan. Je hoort meteen van ons.

Vraag nu een prijsopgave aan