Feest begint met Legend

Boek je Legend als bruiloftband op jullie feest dan is het ook echt feest. Met een flinke dosis energie en overtuiging zorgen wij voor een knallende afsluiting op de mooiste van je leven.

Vol enthousiasme speelt Legend de meest gevarieerde- en bekende livemuziek op jullie bruiloft. Zo zorgt Legend er voor dat jullie bruiloft een groot feest wordt waar iedereen het naar zijn zin heeft. Met muziek van Legend op jullie bruiloft beleven jullie gasten een legendarische feestavond die ze niet snel zullen vergeten.

Waarom Legend boeken voor je bruiloft?

Zoek je een goede en gezellige bruiloftband met een veelzijdig- en actueel repertoire? Met de livemuziek van Legend heeft iedereen het naar zijn zin. Livemuziek voor iedereen en zorgen wij voor feest op elke bruiloft in Noord-Holland en ver daarbuiten.

 • Altijd feest
 • Professioneel licht en geluid
 • Gratis muziek in de pauze
 • Verzoeknummers aanvragen
 • Deskundig advies en persoonlijk contact

Meer weten? Bekijk hier de video’s en lees de reviews van andere bruidsparen waarom zij voor Legend hebben gekozen. Wil je weten wat Legend kan betekenen voor jullie bruiloft? Neem dan contact met ons op en ontvang direct een prijsopgave.

Bruidspaar aan het woord

“Wij wilden een super gave bruiloftband boeken met een enorm repertoire…en die kregen we! Hele avond de sterren van de hemel gespeeld, de avond was één groot feest. Absoluut aan te raden als je een gezellige dans avond wilt hebben, ze krijgen je zeker met je voeten van de vloer !! :)” Peter en Esther

Meer reviews lezen

Wat mag je van ons verwachten?

Wij verzorgen voor jullie een complete feestavond op maat vanuit onze ervaring en aan de hand van jullie wensen. Met andere woorden: jij krijgt de bruiloft die jij wilt. Wij spelen bijvoorbeeld nummers op verzoek waarmee we jullie kunnen begeleiden bij de openingsdans. Natuurlijk zorgen wij ook voor goed licht en geluid tijdens het feest. Daarnaast verzorgen wij ook de muziek in de pauze. Hierdoor kunnen jullie zorgeloos de hele avond genieten van jullie feest.

In de standaard bezetting kunnen we elk feest aan. Maar als je iets extra’s wil voor je feest ben je bij Legend ook op het juiste adres. Met Legend XL boek je nog meer Legend dus meer feest.

LEGEND XL

Legend gaat door waar andere bands stoppen. Met Legend XL boek je meer dan alleen een coverband. Dus niet alleen de muziek is zeer gevarieerd maar ook de samenstelling van de band is op verzoek aan te passen. Legend werkt nauw samen met professionele artiesten en muzikanten. Daarom kun je Legend ook boeken in meerdere combinaties.


Legend + DJ

Twijfel je over een band of een DJ. Beide kan natuurlijk ook! Legend werkt samen met de allerbeste feest DJ’s die van jullie feest iets heel bijzonders kunnen maken.

bruiloftband met dj

Legend + 2 zangeressen

Met een extra zangeres in de band is het dubbel feest. De band krijgt hierdoor een voller geluid en een ander gezicht. Laat je verassen door deze verrassende combinatie en het aanstekelijke enthousiasme.

bruiloftband met zangeres boeken

Legend + Saxofonist

Wanneer je gek bent van blaasinstrumenten in een band maar een complete blazerssectie is iets te veel van het goede is de toevoeging van een saxofonist in de band een geweldige aanwinst.

bruiloftband met saxofoon boeken

Legend + Blazers

Aan iedereen die weet hoe een blazerssectie live klinkt hoeven we niet uit te leggen wat dit met je doet. Met name de Dance-Classics komen helemaal tot leven maar ook nieuwe nummers uit de Top-40 klonken nog nooit zo vet.

feestband met blazers
bruiloftband met blazers sectie

Bij Legend kunnen jullie dus kiezen uit tal van mogelijkheden om je feest speciaal te maken. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

bruiloftband adres

Stuur een bericht

Feestmuziek

Een goede bruiloftband is de smaakmaker voor het feest. Legend beschikt over een enorm repertoire met ruime keuze aan tijdloze muziek die iedereen kent. De nummers die Legend speelt op jullie bruiloft bestaan uit de grootse hits vanaf de jaren ’70 tot de grootste hits uit de Top-40. Elke week komen er nieuwe nummers bij zodat we het repertoire altijd fris en actueel houden.

FEESTMUZIEK

 • Top-40
 • Dance Classics
 • 80’s en 90’s popmuziek
 • Nederlands en Nederlandstalig
 • De beste Rocknummers
 • 60’s Rock ‘n Roll

Als je wilt weten wat Legend speelt op jullie bruiloft, bekijk dan hier onze volledige playlist

Contact

Elke bruiloft is anders. Daarom vinden wij het belangrijk om je zo goed mogelijk te woord te staan en te adviseren. Bij Legend wordt je persoonlijk te woord gestaan door Jan of Merijn zodat al je vragen direct worden beantwoord. Daarnaast je kunt ook een email sturen

Prijs

Wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden en wat Legend kost op jouw Bruiloft of vraag dan direct een prijsopgave aan. Dan weet je direct wat

Vraag nu een prijsopgave aan