Bruiloftband

Zoek je een goede bruiloftband voor je feest?

  • Met een zeer gevarieerd repertoire?
  • Waar de muziek nooit te hard staat?
  • Waar je vrijblijvend kunt komen luisteren?
  • Met lovende recensies van andere bruidsparen?
  • Met altijd de scherpste prijs?

Dan ben je bij Legend aan het goede adres. Legend is een leuke en betaalbare bruiloftband voor jullie feest. Ben je benieuwd hoe Legend van jullie bruiloft een feest kan maken? Bekijk de onderstaande video en maak kennis met de band in 6o seconde…

Feest begint met Legend

Een bruiloftband op jullie huwelijksdag maakt het feest pas echt compleet. Een goed feest begint met een goede band.  De keuze voor de juiste band is daarom bepalend voor het slagen van het feest. Legend maakt van jullie bruiloft een feest zodat dat iedereen het naar zijn zin heeft. Met livemuziek van Legend beleven jullie vrienden en familie een onvergetelijke feestavond. Wij verzorgen voor jullie een complete feestavond op basis van onze ervaring en aan de hand van jullie wensen. Zo kunnen jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie feest.

♦  playlist  ♦  video’s  ♦  reviews

Allround Playlist

Muziek is de smaakmaker van elk feest. Legend beschikt over een enorm repertoire met ruime keuze aan leuke muziek voor jong en oud. We houden immers rekening met iedereen. De muziek van Legend is tijdloos en bestaat niet alleen uit de grootse hits vanaf de jaren ’70 maar ook de grootste hits uit de Top-40. Elke week worden er nieuwe nummers aan de playlist toegevoegd. Staat jullie nummer er niet bij? Dan studeren we deze gewoon voor je in. En dat alles 100% live!

TIP: Vraag je favoriete nummer aan en wij spelen hem op jullie feest!

Zoutelande – Blof
Havana – Camila Cabello
Feel it Still – Portugal the Man
Jump Around – House of Pain
Without You – Avicii
Leef – André Hazes jr.
Slow Down – Douwe Bob
Rockabye – Clean Bandit
Galway Girl – Ed Sheeran
Kenisington Medely – Kensington
Shake it off – Taylor Swift
Don’t worry bout a thing – Madcon
Cake by the Ocean –  DNCE
Uptown Funk – Bruno Mars
24K Magic – Bruno Mar

…en nog heel veel meer waaronder Top 40 – Nederlandstalig – Dance Classics – Pop & Rock. Kortom de beste muziek vanaf de jaren ’60 tot aan de hitlijsten van vandaag.

♦  Bekijk hier de volledige playlist

bruiloftband Legend
Een goede bruiloftband zoals Legend maakt een feest onvergetelijk

Muziek en meer

In de standaard bezetting kunnen we elk feest aan. Het wordt dus altijd een mooi feest. Ben je op zoek naar een bruiloftband met een DJ. Legend kun je namelijk ook boeken in combinatie met andere artiesten. Zo bij naast Legend  bijvoorbeeld ook een DJ boeken. De DJ mag gebruik maken van de geluidsinstallatie van de band. Dat scheelt behoorlijk in de prijs. Bij Legend kunnen jullie kiezen uit tal van mogelijkheden en ontvang je van ons altijd het scherpste aanbod. Zo betaal je nooit te veel. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

  • een DJ in de pauze
  • met een 2e zangeres
  • een saxofonist
  • complete 3 p. blazerssectie (LegendXL)

♦  Informeer naar de mogelijkheden

Reviews

Legend is altijd een goede keuze als bruiloftband op jullie feestavond. Niet omdat wij dat zeggen maar omdat anderen dit zeggen. Vaak ontvangen wij na het feest via de mail leuke reacties van bruidsparen over onze optredens. Lees hier waarom bruidsparen voor Legend hebben gekozen op de mooiste dag van hun leven.

sterren5sm

“Super gave band met een enorm repertoire ! Hele avond de sterren van de hemel gespeeld, de avond was één groot feest. Absoluut aan te raden als je een gezellige dans avond wilt hebben, ze krijgen je zeker met je voeten van de vloer !! :)” Peter en Esther

♦  Waarom bruidsparen voor Legend kiezen

Perfect licht en geluid

We hebben allemaal wel eens een bandje gehoord waarbij het geluid veel te hard stond en je elkaar bijna niet meer kon verstaan. Je moet er niet aan denken dat het je overkomt op je eigen feest. Legend speelt met in-ear monitors zonder versterkers op het podium. Onze technicus beperkt het geluid in de zaal tot 95-100 db, Hiermee houden we het leuk voor iedereen. Goed geluid gaat over de juiste balans, nooit om volume. Iedereen kan dus ongestoord genieten…

♦  Bekijk hier de video’s

Wat kost een goede bruiloftband?

Wij  zijn bekend met wat andere bands vragen voor een bruiloft. De kosten voor het boeken van een bruiloftband rijzen vaak de pan uit. De prijs van een goede bruiloftband ligt gemiddeld rond €1700. Voor bruiloftbands geldt vaak: goedkoop is duurkoop. Bij Legend valt de prijs in de meeste gevallen honderden euro’s lager uit. Hiermee bewijst Legend dat een goede band niet duur hoeft te zijn. Daarom boek je ons rechtstreeks en betaal je geen provisies, geen reiskosten of toeslagen. Daarbij is het contact met de band altijd snel en persoonlijk. Dit is een groot voordeel ten opzichte van websites als Plugify, Gigstarter en Bandzoeker.

Check onze prijs en beschikbaarheid


bruiloftband
Wanneer ze “ja”zegt kan het avontuur beginnen..

Legend is ook te boeken op Gigstarter.nl