Coverband huren duur?

Wanneer je een coverband wilt huren kun je overal terecht op honderden websites op internet. Vaak betaal je dan 10-15% teveel. Waarom is dat? Wij leggen het je uit…

Coverband huren

livemuziek boeken voor bruiloft & feest

Ga je binnenkort trouwen of organiseer je een mooi feest? Dan kun je het beste een coverband huren voor je feest. Met Legend huur je een complete Top-40 feestband met altijd de leukste muziek vanaf de jaren ’70 en de grootste hits uit de Top-40. Wanneer het echt feest moet zijn dan hangen wij de slingers op. Al meer dan 10 jaar maken wij van ieder feest een belevenis waar de vonken van af spatten. Bekijk de video’s en lees wat ander mensen hebben gezegd over Legend op hun feest.

Legend is een veelzijdige allround coverband uit de kop van Noord-Holland die live muziek spelen tijdens bruiloft en openbaar feest. Al meer dan 10 jaar verzorgen wij grote en kleine feesten in Noord Holland en ver daarbuiten. Een live band huren is voor veel mensen een kostbare en tijdrovend proces. Legend bewijst dat een goede coverband huren helemaal niet duur hoeft te zijn. Feest begint met Legend.

Een coverband huren duur?

Een coverband huren voor je feest doe je niet elke dag. Wanneer je op zoek bent naar een coverband voor je bruiloft of feest ben je vaak aangewezen op het internet. Al snel zie je door de bomen het bos niet meer. Zoveel keus en iedereen is de beste, de leukste, de goedkoopste. Een live band huren kan via een dure tussenpersoon of direct bij de band zelf. Bij Legend boek je direct bij de band en dat is wel zo prettig. Korte lijnen en altijd de scherpste prijs. Dit is erg makkelijk en scheelt je  al gauw honderden euro’s.

feestband Legend regius college schagen 2023

Alles 100% Live!

Wie verschillende prijsopgaven aanvraagt op internet merkt al gauw het enorme prijsverschil. De kosten lopen vaak ver uiteen. Let daarom niet alleen op de prijs maar kijk wat je daar voor krijgt. Het gage voor een coverband van 6 personen ligt meestal lager dan bij een orkest van 3 personen. Daarnaast komt de muziek vaak beter tot zijn recht wanneer alles live gespeeld wordt (en niet op band staat). Dit is op een feest echt meetbaar en merkbaar! Staar je niet blind op de kosten maar op het beoogde effect. Als je een band huurt moet het ook feest zijn. Legend zorgt daarvoor.

coverband legend

Waarom niet Legend?

Wanneer je een coverband wilt huren die alles in huis heeft dan Legend altijd een goed keuze. We zetten de voordelen van Legend nog even voor je op een rij:

  • Een zeer gevarieerd en actueel repertoire
  • Professionele geluid en lichtshow met eigen technici
  • Vrijblijvende kennismaking met de band
  • Lovende recensies
  • Alles 100% Live
  • Scherpe ALL IN prijs

 Coverband huren voor je bruiloft

Je wilt natuurlijk het liefst een coverband huren die veel ervaring heeft met het spelen op bruiloften. Een band die aan de hand van jouw wensen weet hoe je van elke bruiloft een geweldig feest kan maken. Dit is een kwaliteit waar niet elke band over beschikt maar waarmee zij jullie veel zorgen uit handen nemen. Dit is nou net het verschil tussen een goedkope coverband of een voordelige. Een goedkope band is dus niet altijd goed.

Wanneer je op zoek bent naar een goede feestband voor je bruiloft is Legend altijd een goede keuze. Legend biedt voor elk feest heel veel mogelijkheden. Samen met jullie zijn we op zoek naar maatwerk en kijken we naar de beste oplossing.

Trouwen? Lees hier alles over Legend op jullie bruiloft

Bandje voor je bruilof Legend

Live band huren voor openbaar feest

Een goede live band huren voor een feest is niet altijd eenvoudig. De band moet flexibel zijn om het feest naar hun hand te kunnen zetten.  Wil je een muziek voor jong en oud? Huur dan een allround feestband in. Legend kan putten uit een enorm repertoire van jaren 60 tot de Top-40 van nu. Legend is de meest veelzijdige live band voor grote- en kleine evenementen. Wij hebben altijd de juiste oplossing van bedrijfsfeest tot 1000 mensen in een feesttent.

Legend als feestmaker tijdens openbare gelegenheden

livemuziek boeken

Feestband met blazers

Bij Legend kun je een goede live band huren met verschillende mogelijkheden. Wat denk je van een complete feestband met blazerssectie?  of alleen een saxofonist? Heb je geluid en licht nodig voor een feesttent waar 1000 mensen in kunnen? Wij regelen het. Met LegendXL kun je een complete live band huren inclusief blazerssectie, 2 zangeressen en een zanger, professioneel geluid en een uitgebreide lichtshow. Dan kan de avond niet meer stuk.

Waarom LEGENDXL de juiste live band is voor jouw  feest

+250 songs

Wij spelen alleen de grootste hits uit de vaderlandse muziekgeschiedenis vanaf de jaren ’60, de Top 40 en de Top 2000.

15 jaar

Bands gaan en komen. Legend speelt al sinds 2007 op elk podium van Nederland en is een veelgevraagde feestband.

+300 Feesten

Legend is gespecialiseerd in het maken van feest en dat doen we graag en vaak op bruiloften door heel Nederland

100% Live

Livemuziek hoort live te zijn, vinden wij. Dus bij ons geen toeters en bellen maar échte muziek. Daar gaat het om.

coverband Noord Holland Legend 15 jaar