Meer Feest met Legend XL

Legend XL bestaat uit de standaard bezetting van Legend aangevuld met een extra artiest of muzikant. Een combinatie kan dus ook. Je kunt dus zelf bepalen hoe je Legend wilt boeken.

Met Legend XL boek je een feestband die de tent echt op zijn kop kan zetten. Organiseer je een evenement of een bedrijfsfeest en ben je op zoek naar top amusement? Of zoek je naar de kers op de taart tijdens je bruiloft? Dan is LEGEND LIVE XL écht iets voor jou.

Kijk hier voor Legend in standaard bezetting >>

Legend XL is de ideale feestband geschikt voor feesttenten, pleinfeesten, bedrijfsfeesten en trouwfeesten in heel Nederland. Je kunt Legend XL boeken in combinatie met:

  • Een DJ
  • Een saxofonist
  • Een complete 3 pers. blazerssectie
  • En met 2 zangeressen

De ultieme feestband

Met Legend XL haal je een complete feestband in huis. Wanneer het dak er af moet staan wij voor je klaar! Met Legend is echt feest voor iedereen.

 

 

“Wat een retestrakke show zaterdagavond! Lekkere nummers, er zat swing in, er zat plezier in, het klonk goed. Jullie maakten contact met je publiek, en ook met elkaar. Authentiek en plezier uitstralend. Jullie weten hoe je een feest moet bouwen. Mijn verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Complimenten dus!! ” – Johan K.

De leukste feestmuziek 100% live

Met de beste dance, soul, funk en popmuziek van de afgelopen decennia doet Legend oude tijden herleven maar ook de nieuwste Top 40 nummers worden in een nieuw jasje gestoken.

Daarnaast worden met eigentijdse- en eigen arrangementen worden oude klassiekers letterlijk nieuw leven ingeblazen. 100% live gespeeld door échte muzikanten.

 

coverband feestband popweekend schagen

Met LEGEND XL stel je zelf je ideale feestband samen

Legend gaat door waar andere bands stoppen. In de standaard bezetting kunnen we elk feest aan. Maar als je iets extra’s wil voor je feest ben je bij Legend ook op het juiste adres. Met Legend XL boek je meer dan alleen een band. Niet alleen de muziek is zeer gevarieerd maar ook de samenstelling van de band is op verzoek aan te passen. Legend werkt nauw samen met professionele artiesten en muzikanten. Daarom gaat het feest bij Legend altijd door en zijn meerder combinaties denkbaar. Je boekt legend zoals jij dat wilt.

Legend met 2 zangeressen

Boek Legend met 2 zangeressen. Met een extra zangeres in de band is het dubbel feest. De band krijgt hierdoor een voller geluid en een andere dynamiek. Laat je verrassen door combinatie en het aanstekelijke enthousiasme.

2 zangeressen 2 780

Met complete Blazerssectie

Aan iedereen die weet hoe een blazerssectie live klinkt hoeven we niet uit te leggen wat dit met je doet. Met name de Dance-Classics komen helemaal tot leven maar ook nieuwe nummers uit de Top-40 klonken nog nooit zo vet. Probeer dan maar eens stil te blijven staan.

coverband-legend-xl-blazers

Band met een DJ

Twijfel je over een band of een DJ. Beide kan natuurlijk ook! Legend werkt samen met de allerbeste feest DJ’s die van jullie feest iets heel bijzonders kunnen maken.

bruiloftband met dj

Legend met Saxofonist

Wanneer je gek bent van blaasinstrumenten in een band maar een complete blazerssectie is iets te veel van het goede is de toevoeging van een saxofonist in de band een geweldig alternatief,

coverband bruiloft saxofoon saxofonist

Feest begint met Legend

Met Legend ben je dus verzekerd van een avond top entertainment voor een scherpe prijs. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan en je krijgt vaak dezelfde dag nog bericht. Ook voor advies kun je bij ons terecht. We zijn elke dag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

feestband legend

De grootste voordelen op een rij

De grootste hits allertijden 100% Live gespeeld

Boek in de standaard bezetting of als Legend XL

Inclusief professioneel licht en geluid op locatie

Compleet feest geschikt voor elk budget

Tijdelijk 10% korting

Boek Legend XL voor 1 december 2021 en ontvang 10% korting. Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een prijsopgave aan. Je krijgt vaak dezelfde dag nog antwoord.