LEGEND XL

Bij Legend kun je een coverband met een blazers boeken die de tent echt op zijn kop kan zetten. Organiseer je een evenement of een bedrijfsfeest en ben je op zoek naar top amusement? Of zoek je naar de kers op de taart tijdens je bruiloft? Dan is LEGEND LIVE XL écht iets voor jou.

  • Volledige bezetting Legend
  • Inclusief complete 3 pers. blazerssectie
  • Met 2 zangeressen (optie)

Swingende feestmuziek

Legend biedt ook uitkomst wanneer je iets extra’s zoekt voor je feest. Voor grote feesten waar best iets meer mag zijn en waar het dak er absoluut af moet komt Legend de tent op zijn kop zetten met swingende feestmuziek. Met XL ben je verzekerd van een avond vol entertainment en swingende livemuziek. Wil je meer weten over Legend Live XL?

Neem contact met ons op

Dé ultieme Feestband

Aan iedereen die weet hoe een coverband met blazers live klinkt hoeven we niet uit te leggen wat dit met je doet. Combineer een strakke blazerssectie met een coverband als Legend en je krijgt de ultieme feestband. Het uitgebreide repertoire van Legend leent zich uitstekend voor het toevoegen van een complete blazerssectie. Probeer dan maar eens stil te blijven staan.

“Wat een retestrakke show zaterdagavond! Lekkere nummers, er zat swing in, er zat plezier in, het klonk goed. Jullie maakten contact met je publiek, en ook met elkaar. Authentiek en plezier uitstralend. Jullie weten hoe je een feest moet bouwen. Mijn verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Complimenten dus!! ”  Johan Kloosterboer

Meer reviews lezen

De grootste hits 100% live

Voor de meest complete coverband met blazers voor je feest boek je LEGEND LIVE XL. Dan krijg je een 4 muzikanten, een 3-koppige blazerssectie, met één of twee zangeressen en een zanger. En dat allemaal gecombineerd in één feestband. LEGEND LIVE XL gaat verder waar andere coverbands ophouden. Met de beste dance, soul, funk en popmuziek van de afgelopen decennia doet Legend oude tijden herleven maar ook de nieuwste Top 40 nummers worden in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast worden met eigentijdse- en eigen arrangementen worden oude klassiekers letterlijk nieuw leven ingeblazen.

Benieuwd naar onze playlist? bekijk hier het overzicht van het volledige repertoire

Voor elk soort feest

LEGEND LIVE XL komt altijd met professioneel geluid en lichtshow op locatie. Alles wordt van A tot Z tot in de puntjes geregeld. LEGEND LIVE XL is als coverband met blazers bij uitstek zeer geschikt voor feesten waar het allemaal net een beetje meer mag zijn:

  • Carnaval
  • Dorpsfeest
  • Koningsdag
  • Bedrijfsfeest
  • Festival
  • Bruiloft
  • Feesttent

Coverband Legend boeken zonder blazerssectie? Kijk hier

Feest voor iedereen

Met Legend is het feest voor iedereen. Ongeacht muzieksmaak of leeftijd. Het veelzijdig repertoire houdt rekening met iedereen. Zo hoor je tijdens het optreden van alles voorbij komen. Van Nirvana tot Jan Smit.

Met Legend XL haal je een complete feestband in huis. Een coverband met blazers is geschikt voor zowel openbare evenementen, bedrijfsfeesten als bruiloften. Want als het iets meer mag zijn en als het dak er af moet is LEGEND XL zeker iets voor jou.

met LEGEND LIVE XL is het feest voor iedereen

OFFERTE IN 1 UUR

Prijs en boeken

Dus zoek je een feestband van formaat? Boek dan Legend LIVE XL voor je feest en je weet niet wat je meemaakt! Super geluid en een fantastische show voor iedereen. Met alle hits van toen en nu in een nieuw jasje gespeeld door ervaren rotten in het vak. En dat alles 100% absoluut live. Informeer naar de mogelijkheden of vraag binnen 1 uur een prijsopgave aan.

Ook interessant:

Bekijk hier de videoclips

Bekijk de volledige playlist

Terug naar de homepage