Prijs & beschikbaarheid

Prijs coverband Legend opvragen? Dat kan hier. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en ontvang binnen 24 uur vrijblijvend een prijsopgave in de email. Bovendien geven we je nog 2 tips die je kunnen helpen bij je overweging om Legend te boeken voor je feest.

TIP: datum reserveren

Bij Legend heb je de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een optie te plaatsen in onze agenda. Wanneer je een optie plaatst blijft de datum  14 dagen gereserveerd. Daarna komt deze optie automatisch te vervallen. Bij een andere aanvraag voor deze datum nemen wij dan eerst contact met je op. Het komt vaker voor dan je denkt. Je kunt dit aangeven in het formulier hieronder.

TIP: kijkavond bijwonen

Iedereen die Legend wil boeken stellen we graag in de gelegenheid om te komen kijken bij een optreden of bij ons in de oefenruimte. Veel bands doen dit niet. Wil je komen luisteren? Laat het ons weten, dan we nodigen je uit bij ons in de oefenruimte.

Twijfel je nog?

Met Legend boek je zekerheid voor een vaste prijs. Voor meer informatie over het boeken van een coverband op internet kijk dan ook even op deze pagina  of kijk eens op onze blog waar we je graag meer vertellen over het boeken van livemuziek.

Legend is ook te boeken bij bekende online boekingssites zoals Showbird, Bandzoeker en Gigstarter. De prijzen die hier vermeld staan zijn uitkoop prijzen ex BTW en Buma Stemra. De prijs van coverband Legend kan hier van afwijken, meestal in jouw voordeel.

coverband prijs prijzen

Waarom Legend?

Legend bewijst dat een goede band niet duur hoeft te zijn. Bij Legend boek je een compleet feest zonder extra kosten. Zo ben je een stuk voordeliger uit dan bij andere bands. Compleet, veelzijdig en betaalbaar.

Met Legend ben je verzekerd van een compleet verzorgd feest. Daarom boek je bij ons alles inclusief:

  • 3 EXTRA lange sets van 1 UUR
  • GRATIS muziek in de pauze vanaf mp3
  • GRATIS verzoeknummers aanvragen
  • INCLUSIEF professioneel licht en geluid
  • Persoonlijk contact
  • ALTIJD de scherpste prijs

Heb je een vraag voor Legend? Stuur ons een mail