Video

Tijdens onze optredens nemen we vaak de camera met ons mee. Hiermee willen we je een inkijkje geven hoe het er aan toe gaat tijdens een optreden van Legend. De opnames zijn gemaakt met eenvoudige apparatuur. Legend is zich er van bewust dat de geluidskwaliteit is niet optimaal is.

Volg ons op Youtube

Dit is hoe Legend van jullie bruiloft een feest maakt.

Maak je feest compleet met Legend XL

Legend XL is de standaard bezetting van Legend aangevuld met extra opties. Dit maakt Legend de meest veelzijdige feestband voor elk feest. Met professioneel licht en geluid op elke locatie. Geschikt voor grote feesttenten  maar ook voor jullie  bruiloft. Bekijk de video’s en neem contact met ons op  of bekijk hier de mogelijkheden op jouw feest.

Meer weten?

Wilt  je weten wat Legend kost op je bruiloft of feest? Vraag direct online een prijsopgave aan of stuur ons een email. Zo krijg je altijd de scherpst mogelijke prijs. Vermeld hierbij ook de plaats, de tijd en evt. andere informatie over het feest voor zover bekend. Je ontvangt vaak nog dezelfde dag de prijsopgave per email. Wil je Legend live horen spelen? Kijk in onze agenda wanneer wij in de buurt spelen of maak een afspraak om een kijkavond bij te wonen.

coverband blazers legend xl

Zoek je iets EXTRA’s voor je feest en hebben jullie iets speciaals in gedachte? Bij Legend valt er altijd iets te kiezen

  • een DJ
  • een Saxofonist
  • 3 persoons blazerssectie
  • 2 zangeressen