Coverband Bruiloft & Feest

Feest begint met Legend. De perfecte coverband voor Bruiloft & Feest. De beste livemuziek voor elk feest dus ook 100% live gespeeld door échte muzikanten. Blijf dan maar eens stil staan…

+250 songs

Wij spelen alleen de grootste hits uit de vaderlandse muziekgeschiedenis vanaf de jaren ’60 tot de beste uit de Top-40 van nu.

15 jaar

Legend staat al sinds 2007 op elk podium van Nederland en is sindsdien een veelgevraagde feestband.

+300 Feesten

Legend is gespecialiseerd in het maken van feest en dat doen we graag en vaak op bruiloften door heel Nederland

100% Live

Livemuziek hoort live te zijn, vinden wij. Bij ons geen toeters en bellen maar échte muziek. Daar gaat het om.

Hoe vind je de juiste coverband voor jullie bruiloft?

Het vinden van goede coverband voor je bruiloft kan een enorme opgave zijn. Op internet staan 1001 bandjes op honderden boeking sites, soms zelfs onder een andere naam en voor een andere prijs. Vergelijken is lastig op deze manier, maar wat is de oplossing?

Hoe mooi zou het zijn als je gewoon een goede band kan vinden voor je bruiloft met alles er-op-en-er-aan? Geen gedoe of extra kosten, gewoon leuke muziek voor iedereen en een band die vanuit hun enthousiasme en ervaring voor een mooi feest zorgen en iedereen mee krijgen. Dan zou je niet meer verder hoeven zoeken…toch?

bruiloft band Legend coverband bruiloft en feest

“Jullie hebben ons bruiloftsfeest tot een succes gemaakt. Een ruim repertoire met mooie uitvoeringen. Jullie hebben onze verzoeknummers prachtig gespeeld. Van meerdere gasten kregen wij te horen dat jullie fantastisch stonden te spelen. Heel erg bedankt voor de geweldige avond! Hulde!”

Jordi & Celine

“Jullie hebben onze bruiloft op een fantastische manier nog mooier gemaakt dan dat hij al was, het was een onvoorstelbaar goed feest waar alles in zat. De gevoelige snaar van Adele, een lekkere meezinger van Guus Meeuwis, lekker springen en afsluiten met een meer dan weergaloze rockmedley: het had niet beter gekund!! Iedereen bedankt!!”

Coen en Suus

“Als eerste bedankt voor de FANTASTISCHE AVOND! Wij zijn heel blij dat jullie op onze bruiloft hebben gespeeld. Er is volop gefeest. Jullie zorgden voor een goede sfeer! Het was een SUPER FEEST! Ook hebben we veel leuke reacties gekregen van de feestgangers, dat jullie een hele goede bruiloft band zijn! Nogmaals erg bedankt!”

Elco en Miranda

Wat mag je van ons verwachten?

Met Legend boek je meteen de leukste coverband voor bruiloft en feest. Geen zorgen, geen gedoe, en altijd de zekerheid van goede live muziek die iedereen leuk vindt. Wij zorgen er voor dat jullie bruiloft voor een feest wordt.

Legend is helemaal van nu met altijd een veelzijdig en actueel repertoire. Met veel overtuiging en enthousiasme zorgen wij voor feest tijdens een bruiloft of een openbaar feest in Noord-Holland en ver daarbuiten. Legend speelt alleen de beste nummers vanaf de jaren 60 en volgt de laatste hits van de Top 40 op de voet. Feest begint met LEGEND.

Save the date

reserveer de datum of plaats een optie

Legend is een veelgevraagde band voor bruiloft en openbaar feest. Sommige datums zijn populair. Bij Legend kun je de datum vrijblijvend reserveren.  Deze optie is 2 weken geldig en komt daarna automatisch te vervallen. Is er nog een aanvraag voor deze datum nemen we eerst contact met je op.

Waarom Legend?

Lekkere muziek

Wij spelen de grootste hits van toen en nu. Leuke muziek die iedereen kent en leuk vindt, zorgvuldig samengesteld en altijd up tot date met de nieuwste hits uit de Top-40

 • Top-40 muziek
 • Nederlands (talig)
 • Pop & Rock
 • Dance Classics
 • Hardrock (op verzoek)

Goed geluid

Wij nemen voldoende geluid en licht mee voor elk optreden. De muziek staat bij ons nooit te hard, daar zorgt onze geluidsman voor. Wij spelen met in-ear monitors. Er komt dus geen geluid vanaf het podium.

 • Geluid en licht tot 250 personen
 • Eigen technicus
 • De muziek staat nooit te hard

Opties & extra's

In de standaard bezetting kunnen wij elk feest aan. Maar als je iets extra’s wil op je bruiloft kun je ook extra opties bijboeken. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 • Legend met 1 extra zangeres
 • Legend met een saxofonist(e)
 • Legend met complete blazerssectie
 • DJ vooraf en/of in de pauze

De beste prijs

Met Legend haal je een compleet feest in huis. Wij houden niet zo van kosten en provisie regelingen. Daarom is bij Legend alles voor het feest standaard inbegrepen en boek je Legend altijd voor de beste prijs.

 • Extra lange sets van 1 uur
 • Gratis muziek in de pauze
 • Verzoeknummers aanvragen
 • Geen reiskosten

Wat kost Legend op mijn feest?

Wanneer je Legend boekt zorgen wij voor een volledige show met altijd perfect licht en geluid afgestemd op de locatie en het aantal gasten. Bij Legend kunnen we je goed adviseren of zelfs de organisatie uit volledig uit handen nemen. Zo kunnen jullie de hele avond zorgeloos genieten van jullie feest.

Meet & Greet

Wil je weten wat wij voor jullie kunnen betekenen op jullie bruiloft? Neem dan direct contact met ons op of maak een afspraak voor een kijkoptreden. Dan maak je kennis met de band, kun je al je vragen stellen en hoor je gelijk  hoe het klinkt.