COVERBAND VOOR BRUILOFT

Met Legend boek je meteen de leukste coverband voor bruiloft en feest. Geen zorgen, geen gedoe, en altijd de zekerheid van goede live muziek die iedereen leuk vindt. Wij zorgen er voor dat jullie bruiloft voor een feest wordt.

Legend is helemaal van nu met altijd een veelzijdig en actueel repertoire. Met veel overtuiging en enthousiasme zorgen wij voor feest tijdens een bruiloft of een openbaar feest in Noord-Holland en ver daarbuiten. Legend speelt alleen de beste nummers vanaf de jaren 60 en volgt de laatste hits van de Top 40 op de voet. Feest begint met LEGEND.

“Vorige week heeft coverband Legend gespeeld op onze bruiloft. Wat begon met een spetterende kijkrepetitie, eindigde met een knallend feest! Wij willen jullie bedanken voor deze fantastische avond met heerlijke muziek! De gasten waren ook erg enthousiast en iedereen zei: “De coverband op de bruiloft van Melvin en Denise was écht te gek!” 

Melvin en Denise

Lees hier waarom bruidsparen voor Legend kiezen

Waarom een coverband op je bruiloft?

Een coverband op je bruiloft zorgt er voor dat het feest is. Livemuziek creëert de ideale omstandigheden om feest te vieren. De band en de muziek bepaalt de sfeer en de setting waarin het feest zich afspeelt. Hoe groter de beleving hoe mooier het feest.

De optredens van Legend bestaan voor 80% uit bruiloften. Je kunt dus wel zeggen dat we inmiddels weten hoe je feest maakt en wat daarbij komt kijken 🙂

Bekijk hier meer video’s

Livemuziek op je bruiloft

Bij Legend hoor je alles voorbij komen, van Jan Smit tot Nirvana. Legend speelt de beste livemuziek vanaf de jaren ’70 tot de Top-40 van nu, geschikt voor elk feest en alle leeftijden. En alles met dezelfde overtuiging en 100% live gespeeld. De playlist bestaat uit:

 • Top-40
 • Dance Classics
 • 80’s en 90’s popmuziek
 • Nederlands en Nederlandstalig
 • De beste Rocknummers
 • 60’s Rock ‘n Roll

Bekijk hier alle nummers uit de playlist

Extra feest

Met Legend is meer mogelijk. Er valt dus meer te kiezen dan alleen de standaard bezetting. Legend kan voor elke gelegenheid worden uitgebreid met een DJ, een saxofoon, 2 zangeressen of complete blazerssectie. Zo kun je Legend boeken met:

 • Feest DJ
 • In combinatie met 2 zangeressen
 • Samen met een saxofonist
 • Complete feestband met blazerssectie (LIVE XL)

Bekijk hier de mogelijkheden op jullie feest

Waarom Legend

Wanneer je Legend boekt zorgen wij voor een volledige show met altijd perfect licht en geluid afgestemd op de locatie en het aantal aanwezigen. Bij Legend kunnen we je goed adviseren of zelfs de organisatie uit volledig uit handen nemen. Zo kunnen jullie de hele avond zorgeloos genieten van het feest.

 • Altijd feest
 • Prettig licht en geluid
 • Muziek in de pauze
 • Persoonlijk contact
 • All-in prijs

De prijs van een coverband

Legend richt zich als coverband volledig op het feest en is alleen via internet te boeken. Alle afspraken lopen via ons en je heb je altijd te maken met een vast contactpersoon. We beantwoorden alle vragen en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Vraag direct een prijsopgave aan en ontvang nog dezelfde dag een prijsopgave in de mail.

Wat kost Legend op ons feest?

Contact

Heb je vragen over je feest? Stuur direct een mail en je krijgt dezelfde dag nog antwoord.

VideoclipsPlaylistReviewsMail ons

Het geluid van Legend

We hebben allemaal wel eens een band op een bruiloft gehoord waarbij het geluid veel te hard stond waardoor je elkaar bijna niet meer kon verstaan. Maar je moet er niet aan denken dat het je overkomt op je eigen feest…

Legend speelt met in-ear monitors dus zonder geluid op het podium met als gevolg dat het geluid in de zaal beperkt blijft tot max. 95 db, Hiermee houden we het leuk voor iedereen. Goed geluid gaat over de juiste balans, nooit om het volume. Iedereen kan dus ongestoord genieten.

Legend is ook te vinden op Bandzoeker