Feest begint met Legend

Zoek je een leuke coverband voor je bruiloft? Met Legend haal je een compleet feest in huis. Legend is de leukste ツ coverband voor jullie bruiloft. Wij kunnen er voor zorgen dat jullie bruiloft voor iedereen een feest wordt. Zo kunnen jullie samen met jullie familie en vrienden genieten van een onvergetelijk feest en met veel plezier terugkijken op de mooiste dag van jullie leven.

COVERBAND BRUILOFT

Legend is die andere band, helemaal van nu met altijd een veelzijdig en actueel repertoire. Met veel overtuiging en enthousiasme zorgen wij voor feest tijdens een bruiloft of een openbaar feest in Noord-Holland en ver daarbuiten. Legend speelt alleen de beste nummers vanaf de jaren 70 en volgt de laatste hits van de Top 40 op de voet. Feest begint hier, feest begint met LEGEND.

“Vorige week heeft coverband Legend gespeeld op onze bruiloft. Wat begon met een spetterende kijkrepetitie, eindigde met een knallend feest! Wij willen jullie bedanken voor deze fantastische avond met heerlijke muziek! De gasten waren ook erg enthousiast en iedereen zei: “De coverband op de bruiloft van Melvin en Denise was te gek! En wat een goede bruiloft band!” 

Melvin en Denise

Lees hier waarom bruidsparen voor Legend kiezen

Waarom een coverband?

Wanneer je een feest organiseert dan is de keuze van de juiste coverband bepalend voor het slagen van het feest. De muziek bepaalt de sfeer en het feest is geslaagd wanneer iedereen geniet van het feest. Een coverband speelt tijdens een bruiloft afwisselende muziek voor iedereen en speelt in op wat het publiek wil horen. Het repertoire van Legend is daarom enorm veelzijdig en geschikt voor alle leeftijden. Het reperoire bestaat uit Nederlandstalig, Top-40 en de grootste hits vanaf de jaren ’60.

Bekijk hier meer video’s

Feest voor iedereen

De beste livemuziek vanaf de jaren ’70 tot de Top-40 van nu, geschikt voor elk feest en alle leeftijden. Bij Legend hoor je alles voorbij komen, van Jan Smit tot Nirvana. En alles met dezelfde overtuiging en 100% live gespeeld. De playlist bestaat uit:

 • Top-40
 • Dance Classics
 • 80’s en 90’s popmuziek
 • Nederlands en Nederlandstalig
 • De beste Rocknummers
 • 60’s Rock ‘n Roll

Bekijk hier de volledige speellijst

Allround coverband bruiloft

Bij Legend is alles mogelijk. Zo is Legend XL is de ultieme allround coverband van Noord Holland en ver daarbuiten. Legend kan voor elke gelegenheid worden uitgebreid met een DJ, een saxofoon, 2 zangeressen of complete blazerssectie. Maar een combinatie is ook mogelijk. Legend XL is dus niet alleen voor grote evenementen met veel mensen maar ook prima als coverband voor een bruiloft. Je kunt Legend boeken met:

 • Feest DJ
 • In combinatie met 2 zangeressen
 • Samen met een saxofonist
 • Complete feestband met blazerssectie (LIVE XL)

Bekijk hier alle mogelijkheden

100% Feestband

Als allround coverband op een bruiloft is Legend van alle markten thuis. Met Legend kun je kiezen uit de beste muziek die jarenlang de hitlijsten hebben bepaald. Legend speelt alles 100% live. Het gebeurt dus waar je bij staat. Dit maakt Legend op dit moment een van de meest complete en veelzijdige coverbands van dit moment die je kunt boeken voor je bruiloft of openbaar feest.

Coverband Legend boeken

Legend is een goede- en betaalbare coverband voor openbaar feest en openbare evenementen. Wanneer je Legend boekt zorgen wij voor een volledige show met altijd perfect licht en geluid afgestemd op de locatie en het aantal aanwezigen. Bij Legend kunnen we je goed adviseren of zelfs de organisatie uit volledig uit handen nemen. Zo kunnen jullie de hele avond zorgeloos genieten van het feest.

 • Leuke muziek voor iedereen
 • Inclusief perfect licht en geluid
 • Kijkavonden bijwonen
 • Altijd de scherpste prijs

Wat kost Legend op mijn feest?

Legend richt zich als coverband volledig op het internet en is alleen rechtstreeks te boeken. Door direct bij de band te boeken heb je meteen contact met de band zelf. Alle afspraken lopen via ons en je krijgt altijd meteen de scherpste prijs. Zo bespaar je honderden euro’s en alles wordt perfect geregeld. Vraag direct een prijsopgave aan en ontvang een persoonlijk aanbod in 1 uur.

Weten wat Legend kost op jullie feest?

Legend is geschikt voor elk feest, groot of klein. We houden niet zo van duur en moeilijk. Wij houden vooral van zingen en spelen. Daarom boek je Legend altijd online en rechtstreeks bij de band. Heb je nog vragen? Stuur ons een mail.

Contact

VideoclipsPlaylistReviewsMail ons

Legend is ook te vinden op Bandzoeker, Gistarter en Plugify