BRUILOFTBAND

Bruiloftband Legend

een onvergetelijk mooi feest

Legend heeft alles in huis om van jullie bruiloft een groot feest te maken. Een enorm repertoire, uitstekend licht en geluid , een zanger én een zangeres. Wij verzorgen voor jullie een complete feestavond op maat. Met Legend beleven jullie gasten een onvergetelijke feestavond waar nog lang over nagepraat zal worden.

bekijk hier nog meer videoclips


Afwisselend Repertoire

muziek voor jong en oud

Legend beschikt over een enorm repertoire met ruime keuze aan feestmuziek voor alle leeftijden. De lijst wordt elke week uitgebreid maar als een nummer niet mag ontbreken op het feest studeren wij hem voor jullie in. Omdat Legend beschikt over een zeer uitgebreide playlist kunnen wij rekening houden  jullie persoonlijke muzikale wensen en die van jullie gasten. Bekijk en download de hele lijst via de link hieronder.

bekijk hier de volledige playlist

Bruiloft band

CASTRICUM – Vroeg op de avond zit de stemming er al aardig in

Geluid & licht

altijd de juiste toon

Goed geluid en licht tijdens het feest is erg belangrijk. Met goed geluid en licht zorg je altijd voor de juiste toon op het juiste moment. Niet te hard, niet te zacht maar zeker niet te veel op de achtergrond. Onze eigen geluidsmensen zorgen altijd voor de juiste toon op het juiste moment. Daarnaast zorgt goed licht voor een feestelijke sfeer op de dansvloer. Een avond met Legend staat in het teken van gevarieerde livemuziek en perfect geluid en licht op elke locatie in Nederland.


bruiloft band feest

Kijken bij Legend

kom langs tijdens onze kijkavonden

Natuurlijk wil je eerst komen luisteren voordat je besluit of je Legend kiest voor je feest! Dat kan bij een van onze optredens in de buurt of tijdens een van onze kijkavonden in Heerhugowaard. Je maakt kennis met de band en je kunt gelijk je wensen kenbaar maken.

maak een kijkafspraak 


Reviews

wat anderen zeggen

Legend is een goede keuze als bruiloftband op jullie feestavond. Niet omdat wij dat zeggen maar omdat jij het zegt. Vaak ontvangen wij na het feest via de mail lovende reacties van bruidsparen over onze optredens zoals ook die van Ellen en Joe:

“Beste Legend. Bedankt!!! Wat een topfeest! Helemaal goed, we hebben zo genoten! En ontvangen compliment na compliment van onze gasten! Complimenten voor de hele band, en ook zeker voor de geluidsman, zelfs mijn moeder (is heel gevoelig voor te hard geluid) was zeer tevreden. ” Ellen & Joe

lees meer reacties

bruiloftband

De vaste bezetting van Legend bestaat uit 4 muzikanten, een zanger en een zangeres

 

FAQ

de meest gestelde vragen

Wij hebben voor jou alvast de meest gestelde vragen aan Legend in kaart gebracht en voorzien van antwoord. Natuurlijk kunt je ook altijd direct contact opnemen met Legend.

lees hier de meest gestelde vragen