KERMISBAND

“Ik zoek voor een kermis een coverband die ALLES kan spelen…”

Legend maakt het feest!

Legend is een veelzijdige en betaalbare kermisband en bestaat uit een zangeres, een zanger en 4 topmuzikanten. Het repertoire bestaat uit de allerbeste (feest)muziek die de afgelopen decennia de hitlijsten hebben bepaald. Een feest begint met Legend!

Legend draait al jaren mee als kermisband en heeft al op heel veel locaties gestaan in Nederland. Kermisband Legend bestaat uit een zangeres en een zanger die samen met vier topmuzikanten die grootste hits spelen van de afgelopen decennia. In deze samenstelling en met een grote verscheidenheid aan nummers  kan deze veelzijdige kermisband uit Noord Holland prima uit de voeten op elk feest, voor een groot en klein publiek. Overal waar het feest moet worden komt Legend het feest opluisteren met de allerleukste feestmuziek voor feesttenten, pleinfeesten en festivals in Nederland.

IMG_4290

Met een zorgvuldig en geselecteerd repertoire variërend van Nederlandstalige meezingers tot Top 40 krijgen zij elke tent op zijn kop. De nummers volgen elkaar in sneltrein vaart op en stilstaan is er dan ook niet bij. Er wordt continue aan de setlijst geschaafd en wekelijks uitgebreid met nieuwe nummers. Je hoort dus nooit een nummer 2 keer tenzij er om gevraagd wordt. U vraagt, wij draaien, want voor ons feest maken is het mooiste wat er is!

kermisband
Legend is al meer dan 10 jaar de meest veelzijdige kermisband van Noord Holland

Legend is de meest geschikte kermisband voor bruiloften, bedrijfsfeesten, kermis, zalen maar ook voor in een feesttent, buurtfeest, studentenfeest, thema feesten, carnaval, vereniging feesten, op een buitenpodium tijdens koningsdag of festivals. Legend is te boeken bij uw vaste boekingskantoor of direct via onze contactpagina.

Legend is te boeken in combinatie met geluid en uitgebreide lichtshow voor 250 tot 1000 personen. Geluid al aanwezig? Dan verrekenen we dit in de prijs. Zo betaalt u nooit te veel!