Livemuziek voor elk feest

Legend is een allround coverband die tijdloze live muziek speelt op bruiloft en feest. Met veel enthousiasme en dynamiek zorgt Legend voor feest waar het feest moet zijn. Je komt ons tegen op grote evenementen en in de feesttent maar ook op de bruiloft van je vrienden of familie. Maar waar we ook gaan, altijd nemen we het feest met ons mee. Want feest begint met Legend.

Als coverband spelen wij de grootste hits van de beste artiesten uit de popgeschiedenis. Legend doet recht aan de muziek alle nummers exact te spelen zoals deze oorspronkelijk zijn bedoeld. Aan ons de schone taak om dit gevoel over te brengen aan ons publiek. Elk nummer wordt door ons 100% live gespeeld op een overtuigende wijze over te brengen aan ons publiek.

bruiloftband

coverband feest

Legend Live XL

Het principe van Legend Live XL is eenvoudig. Hoe meer mensen hoe meer feest. Dit geldt niet alleen voor het publiek maar ook voor Legend. Legend Live XL bestaat uit de vaste bezetting van Legend met 3 blazers eventueel aangevuld met een extra zangeres. In deze bezetting kan Legend elk feest aan. Met 3 blazers en een extra stem in de band komen de nummers van Legend nog beter tot hun recht. Voor meer informatie en boekingen neem contact met ons op.

kijk op de pagina van Legend Live XL.

coverband legend is ook te boeken bij gigstarter, plugify en bandzoeker