COVERBAND MET BLAZERS

LegendXL

Aan iedereen die weet hoe een coverband met blazers live klinkt hoeven we niet uit te leggen wat dit met je doet. Combineer een strakke blazerssectie met een topband als Legend en je krijgt het ultieme feestgevoel. Door het uitgebreide repertoire van Legend is de aanvulling van een blazerssectie een logische stap.

TROMPET, TROMBONE & SAXOFOON

Coverband met blazers

grootste hits van toen en nu

Voor de meest complete coverband met blazers voor je feest boek je LEGEND XL. Dan krijg je een 4 muzikanten, een 3-koppige blazerssectie, een zangeres en een zanger en dat allemaal gecombineerd in 1 feestband. LEGEND XL gaat verder waar andere coverbands ophouden. Met de beste dance, soul, funk en popmuziek van de afgelopen decennia doet Legend oude tijden herleven maar ook de nieuwste Top 40 nummers worden in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast worden met eigentijdse- en eigen arrangementen worden oude klassiekers letterlijk nieuw leven ingeblazen.

coverband legend XL tijdens de Carnaval met 3 blazers en extra zangeres


Swingende livemuziek

feest voor iedereen

Legend biedt ook uitkomst wanneer je iets extra’s zoekt voor je feest. Voor grote feesten waar best iets meer mag zijn en waar het dak er absoluut af moet komt Legend de tent op zijn kop zetten met swingende feestmuziek. Met XL ben je verzekerd van een avond vol entertainment en swingende livemuziek.

Allround Feestband

het feest van je leven

Zoek je een feestband van formaat? Boek dan LegendXL voor je feest en je weet niet wat je meemaakt! Super geluid en een fantastische show voor jong en oud. Met alle hits van toen en nu in een nieuw jasje gespeeld door ervaren rotten in het vak. En dat alles 100% absoluut live.

Dus niet alleen voor de soul, funk en disco nummers maar ook nieuwe nummers uit de Top 40 krijgen een volle sound. Probeer dan maar eens stil te blijven staan. Legend XL is als coverband met blazers uitstekend geschikt voor een bruiloft, kermis, bedrijfsfeest, buurtfeest of verenigingsfeest wanneer het allemaal net wat meer mag zijn. LEGEND XL komt altijd met professioneel geluid en lichtshow op locatie. Alles wordt van A tot Z tot in de puntjes geregeld.

TOP 40 FEESTBAND

Feesten en evenementen

Met Legend XL haal je een complete feestband in huis. Deze samenstelling met complete blazerssectie is geschikt zowel voor openbare evenementen, bedrijfsfeesten als bruiloften. Want als het iets meer mag zijn en als het dak er af moet is LEGEND XL zeker iets voor jou. Informeer naar de mogelijkheden of vraag binnen 1 uur een prijsopgave aan.

met LEGEND XL is het feest voor iedereen

OFFERTE IN 1 UUR