De Bruiloft Band voor iedereen

Met Legend haal je een veelzijdige en betaalbare bruiloftband in huis. De beste livemuziek vanaf de jaren ’70 tot de top 40 van nu. Wanneer het echt feest moet worden dan staan wij voor je klaar! Met Legend is feest voor iedereen.

Ben je op zoek naar ideale bruiloftband voor jullie feest?

Ben je op zoek naar een bruiloftband die kan zorgen voor een knallende afsluiting op de mooiste dag van je leven? Bij Legend kennen we het geheim hoe je van elke bruiloft een geslaagd feest kan maken.

Als bruiloftband zorgt Legend er voor dat jullie bruiloft één groot feest wordt waar iedereen het naar zijn zin heeft. Met muziek van Legend op jullie bruiloft beleven jullie gasten een legendarische feestavond die ze niet snel zullen vergeten.

De grootste hits allertijden 100% Live gespeeld

Kies uit de vele mogelijkheden met Legend XL

De muziek staat nooit te hard!

Veel voordeliger dan vergelijkbare bands

Bruiloftband feestband

Playlist met meer dan 200 nummers

Legend speelt de grootste- en meest bekende nummers die sinds de jaren ’60 de hitlijsten hebben bepaald. Van Nirvana naar Nick & Simon en alles wat daar tussen zit. De playlist bestaat uit:

 • Hits uit de Top-40
 • Dance Classics
 • Nederlandstalig
 • Pop- en Rock
 • en nog veel meer…

Kijk, luister en overtuig jezelf

Wil je weten hoe het klinkt? Klik op de button en bekijk onze video’s opgenomen tijdens het feest. Nog niet helemaal overtuigd? Geen probleem, kom gewoon eens langs om kennis te maken en de sfeer te proeven. Maak kennis met de band en stel al je vragen. Bij Legend kan dat.

Kies uit de vele mogelijkheden

Zoek je iets EXTRA’s voor je feest en hebben jullie iets speciaals in gedachte? Met Legend (XL) valt er altijd iets te kiezen

 • Legend + DJ
 • Band met Saxofonist
 • Ook met complete blazerssectie ( 3 pers.)
 • Extra 2e zangeres
bruiloft band

Waarom bruidsparen Legend kiezen

Bij Legend boek je alles inclusief. We rekenen niet extra voor extra’s, deze zijn standaard bij de prijs inbegrepen. Zou houden we het leuk. We denken met je mee, we zijn flexibel en bovenal professioneel.

 • Afwisselend- en actueel repertoire met muziek voor iedereen
 • Avondvullend programma met 3 extra lange sets van 1 uur.
 • Perfect licht en geluid op locatie met eigen technicus
 • Gratis muziek in de pauze vanaf mp3
 • Aanvragen van verzoeknummers

Zoek je een goede en gezellige bruiloftband met een veelzijdig- en actueel repertoire? Met de livemuziek van Legend heeft iedereen het naar zijn zin. Livemuziek voor iedereen en zorgen wij voor feest op elke bruiloft in Noord-Holland en ver daarbuiten.

"Het was FANTASTISCH!!..."

“Beste Legend bandleden, WAT EEN FEEST!! Echt ongelooflijk!!! Wat waren jullie goed en wat hebben jullie ervoor gezorgd dat wij de mooiste avond van ons leven hebben gehad! Onze grote dank hiervoor!! We krijgen van iedereen grote complimenten en jullie naam is hier al met regelmaat genoemd. De muziek keuze was geweldig en zeker de afsluiter.. 😉 Kortom het was FANTASTISCH!!”  Lieve groetjes Sjors en Sabrina

band bruiloft legend

Compleet, veelzijdig en betaalbaar

Elke bruiloft is anders. Daarom vinden wij het belangrijk om je zo goed mogelijk te informeren. Bij Legend wordt je daarom persoonlijk te woord gestaan.  Een email sturen kan natuurlijk ook.

 • De beste muziek 100% live gespeeld door échte muzikanten
 • Professioneel licht en geluid, het staat nooit te hard.
 • Complete feest met alles er op en er aan
 • Deskundig advies en persoonlijk contact
 • Voordeliger dan vergelijkbare bands

Het geluid van Legend

Legend komt met eigen geluid- en lichtinstallatie op locatie bediend door onze eigen geluidsmensen. Zij bewaken het geluid tijdens het feest zodat het nooit te hard staat. Het volume wordt afgesteld op 96 db wat de wettelijke norm is voor livemuziek. Je kunt elkaar gewoon verstaan.

Daarnaast maakt Legend gebruik van professionele in-ear monitoring (oortjes) zodat er geen geluid van het podium de zaal in komt. Het geluid komt rechstreeks van de set en deze kan zonder problemen zachter of harder gezet worden.

Kan ik verzoeknummers aanvragen?

Ja hoor dat kan! Laat ons op tijd weten welk nummer je wilt horen en wij spelen hem voor je. Geen probleem.

Uit hoeveel personen bestaat Legend?

De standaard bezetting bestaat uit 6 bandleden en 2 technici met daarbij de mogelijkheid om extra opties bij te boeken, bijvoorbeeld een saxofonist of een extra zangeres.

Hebben jullie ook muziek in de pauze?

Legend heeft maximaal een half uurtje pauze tussen de sets. In onze pauze zetten we feestelijke achtergrond muziek op zodat mensen even elkaar kunnen praten of dansen.

Wat kost Legend op mijn feest?

De prijs hangt af van het aantal personen, de locatie en de tijd. Alle het andere is standaard inbegrepen in de prijs.

Alle antwoorden over veelgestelde vragen vind je hier