Bedrijfsfeest

De meest veelzijdige feestband voor bedrijfsfeest

Legend is een veelzijdige en swingende bedrijfsfeest band en bestaat uit een zangeres, een zanger en 4 topmuzikanten. De bandleden van Legend zijn allemaal zeer gedreven muzikanten die al sinds 2007 samen een hechte band vormen. Plezier vormt dan ook steevast de basis voor alle optredens.

Legend is een bedrijfsfeest band met een volledige bezetting waardoor alle nummers goed tot zijn recht komen.In een avondvullend programma neemt de band u mee terug in de tijd en speelt de grootste hits die vanaf de jaren ’60 de hitlijsten hebben bepaald tot aan de meest actuele nummers uit Top 40 van nu. Legend is een professionele bedrijfsfeest band bij uitstek geschikt voor grote en kleine feesten in heel Nederland.

Aan de hand van uw wensen en met onze ervaring maken wij een feest op uw bedrijf op op locatie waar door uw collega’s nog lang over nagepraat zal worden. Een optreden van Legend op uw bedrijfsfeest is altijd tot in de puntjes verzorgd en wij steken veel tijd in de voorbereiding. Er wordt wekelijks gerepeteerd om het repertoire fris en actueel te houden en wij stemmen de muziek af op het feest, het publiek en de locatie.

LEGEND XL

swingend bedrijfsfeest met blazers

Met Legend XL haal je een complete feestband in huis. Legend XL is nu ook te boeken voor bedrijfsfeesten Legend XL is de complete bezetting van Legend maar met 2 zangeressen en een 3-persoons blazerssectie.

bedrijfsfeest band
Legend is ook te boeken met blazerssectie. Probeer dan maar eens stil te blijven staan.

Tijdens een avondvullende en swingende liveshow neemt Legend XL je mee terug naar de Dance Classics van de jaren 70 toen de muziek van Motown uit elke radio en platenspeler klonk. Natuurlijk doen we ook de jaren 80 en 90 aan onderweg. Met eigen arrangementen worden ook Nederlandstalige- en Top-40 nummers in een nieuw jasje gestoken. Kortom; het wordt een feest waar de  waar de vonken vanaf spatten en stilstaan is er niet meer bij.


coverband bedrijfs feest
Bedrijfsfeestband met twee zangeressen

Referenties: